Olguța Vasilescu, răspuns pentru Iohannis: Nu mai știe ce a semnat?

Ministrul Muncii a reacționat imediat după ce președintele Klaus Iohannis a adresat public întrebarea despre banii de pensii și salarii.

Lia Olguța Vasilescu i-a răspuns șefului statului la întrebarea pe care a adresat-o în apariția de la Cotroceni din această seară. Ministrul Muncii i-a răspuns întrebării președintelui Klaus Iohannis cu două întrebări. Ambele retorice. "Klaus Johannis: “Mai aveți bani de pensii și salarii?” Pai cine a promulgat Legea Bugetului de Stat acum câteva luni? Nu mai știe ce a semnat?",a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Pilonul II de pensii, a doua întrebare

Președintele Iohannis a mai abordat o problemă, cea a pilonului II de pensii și a adresat o altă întrebare Guvernului. "Legat de cel de-al doilea subiect, pensiile private. Cei de la PSD se contrazic între ei. O harababură totală! Lumea îşi pune întrebarea: de ce s-a creat această incertitudine? Nu s-au înţeles între ei? Dacă se suspendă Pilonul II, unde se folosesc aceşti bani? Ei trebuie să ne dea un răspuns. Guvernul şi PSD trebuie să răspundă public la două întrebări: Ce aveţi de gând cu Pilonul II de pensii, clar răspicat cu argumente, iar pentru Guvern: Mai aveţi bani pentru pensii şi salarii până la sfârşitul anului?", a declarat șeful statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel