Olguța Vasilescu, atac total la Iohannis: De aici și consecințele. O asemenea gravitate...

Darius Muresan / 29 mai 2018 / 20:09
Olguta Vasilescu, Klaus Iohannis, intalnire
Olguta Vasilescu, Klaus Iohannis, intalnire

Lia Olguța Vasilescu a avut o nouă reacție după ce președintele a întrebat guvernul dacă mai există bani de pensii și salarii.

Lia Olguța Vasilescu a declarat că poate să înțeleagă întrebarea președintelui dacă mai sunt bani de pensii și salarii în contextul în care Iohannis se află deja în campanie electorală, dar a tras un semnal de alarmă.

„În momentul în care gafează și întreabă dacă mai sunt bani de pensii și salarii în condițiile în care a promulgat bugetul României acum șase luni, e mai greu să înțelegem”, a precizat Olguța Vasilescu la România TV. Ministrul a amintit că toate creșterile s-au plătit și au fost stipulate în buget.

„Intrebarea respectivă chiar nu își are rostul. Doar dacă nu vrei să îi speri pe oameni că nu mai sunt bani de pensii și salarii. De aici decurg și consecințele economice. Când președintele statului face o asemenea afirmație, de asemenea gravitate, în momentul respectiv reacționează și piața”, a mai adăugat Olguța Vasilescu care a oferit exemplul creditelor mai scumpe. 

„Ar trebui să fie mult mai atent în exprimare, are calitatea de președinte al României”, a concluzionat ministrul Muncii.

[citeste si]