Oianu, consilier PNL Sector 1, despre Primăria lui Armand: ”Gunoiul e cu vârf! Dacă mai insist cu toaleta...” Replica lui Ciuvică

Adrian Oianu, consilier local din partea PNL la Sectorul 1, a vorbit din nou despre Clotilde Armand și problemele din cadrul Primăriei pe care o conduce. 

„Cei de la PSD iau pauza de masă pe hol, nu au nici măcar un birou mic în care să stea și ei ca oamenii, vorbesc despre consilierii aleși. Pe noi (n.r. Clotilde Armand) a vrut să ne dea afară din birou... Dacă mai insist mult cu toaleta, probabil că ne pune cod și ne ia cartela!  Știți cum este... când vrei să vezi dacă un restaurant este bun, ceri pâine cu sare sau cu ulei și o cafea. Din astea îți dai seama care este calitatea restaurantului. Așa și la Primărie, îți dai seama de cum funcționează administrația în momentul în care te duci la toaletă și vezi că au dispărut, cum să vă spun, șervețelele, hârtia. Gunoiul este cu vârf și nu îl ia nimeni, nici în ziua de Consiliu măcar, pentru a fi păstrate aparențele. După care se termină apa, trebuie să anunțăm noi. Nu am avut apă foarte mult timp, pentru că nu au făcut un contract cu cei care aduc apă de băut”, a spus Adrian Oianu, consilier PNL Sector 1, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”.

„Administrația legată de ceea ce se întâmplă în Primărie este deplorabilă! Și asta spune foarte mult de ce poate să facă ea în Sector. Din acest motiv i-am spus că nu mai are credit”, a subliniat acesta.  

Replica lui Ciuvică

Ulterior, a intervenit Mugur Ciuvică, prezent în platoul Antena 3: „Chestia asta cu wc-urile murdare și gunoaiele din Primărie eu zic că e de bine pentru doamna Clotilde. Este o dovadă de democrație. Cum ar fi fost să fie curat în Primărie la ea și mizerie în tot Sectorul?! Așa zice: cum este afară la fel este și la Primărie!”

Oianu, întrebat despre USR

De asemenea, Adrian Oianu a fost întrebat dacă cei de la USR, „pe la colțuri”, se plâng de Clotilde Armand sau o susțin în continuare: „Trebuie să fim sinceri. Vă dați seama dacă așa ne tratează pe noi, peste care nu prea are putere, adică nu poate să ne controleze, vă dați seama cum îi terorizează pe săracii consilieri de la USR PLUS?! Sigur că îi vedem suspinând, dar cam atât. E multă frică acolo”, în opinia lui Adrian Oianu. 

VEZI ȘI: Rezultate teste COVID. Gâdea, anunț după ce s-a aflat că Maria Coman, prezentatoare Antena 3, are COVID. Se vaccinase în februarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel