Oficiali francezi: De Ce nu pot intra România și Bulgaria în Schengen

Preşedintele Uniunii pentru o Mişcare Populară (UMP) Jean-François Copé a declarat că România şi Bulgaria nu pot intra în spaţiul Schengen atât timp cât problema circulaţiei romilor nu este rezolvată. El a exprimat astfel o poziţie similară cu cea a lui Marine Le Pen.

"O spun clar, nu putem accepta intrarea României şi Bulgariei în spaţiul Schengen atât timp cât problema circulaţiei şi instalării romilor nu va fi rezolvată", a spus liderul UMP, în aplauzele numeroşilor săi simpatizanţi. El a fost prezent la un miting organizat în Meyzieu (Rhône), unde UMP şi-a prezentat candidaţii pentru viitoarele alegeri municipale. "Vreau o Europă care să revizuiască tratatul Schengen de la un capăt la altul", a adăugat Jean-François Copé, citat de Mediafax.

Și preşedinta Frontului Naţional, Marine Le Pen, s-a declarat, joi, alarmată de posibilele consecinţe ale intrării cu drepturi depline în Uniunea Europeană a României şi Bulgariei. Ea i-a cerut ministrului de Interne Manuel Valls "să transmită" că "Franţa se opune acestui lucru", solicitând organizarea "dizolvării spaţiului Schengen".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel