Obsidianul. Voropchievici: ”Barieră împotriva atacurilor psihice”

Sebastian Florea / 03 ian 2019 / 09:50 Salveaza PDF Comentarii
Obsidianul. Voropchievici: ”Barieră împotriva atacurilor psihice”
Descriere foto: Obsidianul. Voropchievici: ”Barieră împotriva atacurilor psihice”

Mihai Voropchievici a vorbit, la ''Magia zilei'', despre obsidian și impactul pe care această piatră îl are asupra oamenilor.

Obsidianul este o piatră de culoare neagră, dar pe care o putem găsi și cu pete albe, ca niște fulgi. Obsidianul, spune Voropchievici, se mai numește și ”fulg de nea”.

Din punct  de vedere spiritual, obsidianul cizelează percepția pe care o avem la un moment dat asupra viitorului. Acționează ca o barieră împotriva atacurilor psihice și disipează energiile negative. Mental, ne ajută să înțelegem experiențele misterioase, inerente, din viața noastră și, totodată, ne face să privim lucrurile în perspectivă.

Alungă teamă dar și obsesiile. Din punct de vedere fizic, obsidianul ascute simțurile, alungă durerea, tensiunile și risipește blocajele energetice, grăbește vindecarea rănilor, îmbunătățește circulația sanguină, este, în general, o piatră fantastic de benefică.

”Folosiți-o cu încredere și veți vedea ce lucruri deosebite vă oferă” este sfatul lui Mihai Voropchievici, de la ”Magia Zilei”, la Antena 3.

Citește și:

Voropchievici, Magia zilei: Piatra prețioasă care face durerea să dispară

Voropchievici, Magia zilei: Alungă tristețea și te ajută să îți găsești pacea interioară

 

 

 

 

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25