Urmărește emisiunea live


Oana Zamfir, declaraţie dură la adresa lui Cumpănaşu: Sper că l-a luat valul. Este de neconceput

Oana Zamfir, Antena 3
Oana Zamfir, Antena 3

Jurnalista Oana Zamfir a avut o răbufnire nervoasă după un dialog aprins cu Alexandru Cumpănaşu despre dezvăluirea pe care acesta a făcut-o cu privire la Luiza Melencu şi a declarat că i se pare de necrezut că suferinţa unor oameni este tranzacţionată pentru voturi. 

"Este de necrezut pentru mine, vă mărturisesc, după toate aceste campanii. După manifestările lui Băsescu în campanii, spre exemplu, asta este de necrezut pentru mine, că există lucrurile pe care le-am văzut. Este de necrezut că am văzut în campanie un candidat râzând de posiblitatea ca un om să fi decedat în urma întâlnirii cu acest candidat. Este de neconceput pentru mine după 10 ani cu Băsescu, după anii de după Băsescu, după toate personajele politice pe care le-am văzut din 97 încoace de când sunt ziarist, ce am văzut în seara asta. 

Este de necrezut cum o mamă a stat să audă în această seară că durerea ei, disperarea ei de a-şi găsi fata, este tranzacţionată ieftin pentru câteva voturi. Sper că nu asta s-a întâmplat. Sper că pe acest Cumpănaşu l-a luat valul, că  nu a ştiut cum să procedeze. Dacă se va dovedi că am ajuns în aşa hal...", a declarat Oana Zamfir. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel