Oana Stancu, ÎNGROZITĂ de atacul lui Mircea Băsescu la Ciuvică

Adrian Ursu și Oana Stancu și-au amintit duminică, la "Secvențial", de momentul când Mircea Băsescu a vorbit în termeni foarte duri despre Mugur Ciuvică.

Adrian Ursu a prezentat un fragment dintr-o ediţie "Sinteza zilei", din 2009, în care Mircea Băsescu şi-a pierdut cumpătul, după ce a intervenit telefonic pentru a răspunde unor dezvăluiri făcute de Mugur Ciuvică. La acea vreme, Mircea Băsescu era în vizorul presei o afacere imobiliară în Constanţa, cu terenuri agricole care aparţineau statului.

VEZI ȘI: De ce nu a mai apărut Oana Stancu la Antena 3. Gâdea: Se luptă pentru viața ei

"Aşa cum vede Ciuvică că se fac case acolo eu îi fac lui casă... ori casă, ori loc de veci, ce vrea", a declarat Mircea Băsescu, în anul 2009, la "Sinteza Zilei". Fratele preşedintelui l-a ameninţat astfel în direct pe Mugur Ciuvică.

Cum comentează Oana Stancu și Adrian Ursu

"Afacerea aceasta dezvăluită de Mugur Ciuvică și Grupul de Investigații Politice a generat o afirmație oribilă și îngrozitoare. Mircea Băsescu a spus că îi pregătește lui Mugur Ciuvică un loc de veci pe acel teren. Afirmația lui Mircea Băsescu definește tot ce s-a întâmplat în România în ultimii ani", a spus Oana Stancu, duminică, la emisiunea "Secvențial".

"Mircea Băsescu nu a plătit niciodată pentru afirmațiile spuse la adresa lui Mugur Ciuvică. Nici nu cred că s-a pus problema de așa ceva", a zis și Adrian Ursu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel