De ce nu a mai apărut Oana Stancu la Antena 3. Gâdea: Se luptă pentru viața ei

Oana Stancu nu a mai apărut la Antena 3 în ultima vreme, ceea ce a stârnit discuții în breaslă, avansându-se și ideea că a fost dată afară de la Antena 3.

Ziarul Bitpresss, din Argeș, a lansat un zvon conform căruia Oana Stancu a fost dată afară de la Antena 3. Motivul invocat de ziariștii argeșeni, potrivit ziarulprofit.ro: cunoscuta ziaristă și-ar fi permis să îl "tăvălească" pe deputatul argeșean Mircea Drăghici într-o emisiune, considerată de mulți a fi un adevărat linșaj mediatic.

Adevărul este că Oana Stancu este bolnavă. Mihai Gâdea a dezmințit pe Facebook zvonul că jurnalista a fost dată afară.

”Oana Stancu este unul dintre cei mai buni jurnaliști pe care îi are România! Am șansa de a mă număra printre prietenii ei și de a lucra cu ea în ultimii ani. Câtă minte au slugile politice din presă să încerce să convingă publicul că am dat-o afară pe Oana de la Antena 3???????? Oana se luptă pentru viața și sănătatea ei și va învinge pentru că e un om puternic, mult iubit de noi și mai ales de Dumnezeu!”, a scris Gâdea pe Facebook.

Oana Stancu a declarat, la rândul ei, că are probleme de sănătate și că astfel de ”povești” fac de râs pe cei care le lansează.

“Cei care scriu aceste povești despre mine se fac de râs singuri și arată care le sunt interesele politice (în cazul de față probabil să-l contureze pe dl Draghici ca fiind atât de puternic încât să mă zboare din Antena).

”Probabil autorii acestor ziceri nu urmăresc Antena 3 sau își disprețuiesc cititorii pentru că televiziunea aceasta hârșâită în luptă cu cel mai corupt regim nu poate fi suspectată că își dă afară realizatorii la comanda unor politicieni.

Așadar nu am plecat din Antena 3, sunt tot aici și abia aștept să revin pe post. Motivele pentru care lipsesc sunt legate strict de problema de sănătate cu care mă confrunt, lucru pe care l-am făcut public și eu și colegii mei Mihai Gadea, Adrian Ursu și Radu Tudor. Pentru a-i face de râs și mai tare însă pe scribii d-lui Drăghici, vă rog să verificați pe site-ul Antena 3 că am lipsit și în edițiile de dinaintea celei cu dl Drăghici. (Mă confruntam deja cu problemele de sănătate, am crezut că sunt pregătită să revin, am făcut emisiunea din 12 octombrie și am ajuns la spital.) De asemenea, o simplă căutare pe Google va arăta de câte ori am intervenit telefonic în emisiunile colegilor mei de atunci și până în prezent, inclusiv la Sinteza Zilei.

Mai mult de atât nu am ce să vă spun, detaliile de sănătate țin de viața privată. Am norocul de a avea lângă mine oameni ca Adi sau Mihai care nu sunt colegi sau șefi ci prieteni adevărați, dintre aceia pe care îi descoperi când îți e mai greu și ei sunt lângă tine necondiționat. Celor însetați să speculeze pe seama absenței mele nu pot decât să le urez ca la greu să aibă lângă ei prieteni ca ai mei, pentru că sunt convinsă că îi vor ajuta să se facă oameni mai buni și să nu se mai vândă pe trei lei unui politician corupt“, a declarat Oana Stancu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel