Oana Roman, despre salata minune care a ajutat-o să slăbească. Se prepară în câteva minute

Foto: Oana Roman Elisei / Instagram
Foto: Oana Roman Elisei / Instagram

Oana Roman a făcut noi dezvăluiri din dieta pe care o ține. Iată rețeta pentru salata minune care a ajutat-o să slăbească. 

Oana Roman a trecut de-a lungul anilor prin mai multe schimbări, mai ales fizic. Vedeta a dezvăluit recent una dintre rețetele pe care le pregătește pentru a ajunge la kilogramele dorite, scrie romaniatv.net

Este vorba despre o salată care a ajutat-o să slăbească și pe care s-a bazat în ultima perioadă. Preparatul este gata în doar câteva minute și este cât se poate de sățios și gustos. 

”O să vă arăt ceva foarte interesant. Este vorba despre o salată pe care eu o consum frecvent. Este prima mea masă pe ziua de astăzi și ultima, am mai avut doar o gustare mai devreme. Este o salată pe care o mănânc cu pulpe de pui la grătar. Salata are frunze de salată verde și roșie, porumb, brânză telemea și un sos făcut din muștar Dijon și un pic de maioneză. Această salată este genială, credeți-mă!”, a povestit Oana Roman pe InstaStory.

Oana Roman, postul intermitent prin care a slăbit peste 20 de kg

Oana Roman a declarat în numeroase rânduri că a slăbit datorită a trei lucruri: a făcut proceduri de remodelare corporală, ține post intermitent și bea un ceai de slăbit. Astăzi vă explicăm ce înseamnă postul intermitent cu pauză de 16 ore, așa cum face ea. 

Postul intermitent este o tendință de sănătate. Cei devotați lui, printre care se numără și Oana Roman, care a slăbit peste 20 de kilograme cu el, susțin că poate provoca pierderea în greutate, poate îmbunătăți sănătatea metabolică și poate chiar extinde durata de viață.

Sunt mai multe moduri de a ține post intermitent și fiecare metodă poate fi eficientă, dar a afla care dintre ele funcționează cel mai bine depinde de individ.

Dar, înainte de a începe un post intermitent sau de a decide cât de des să postim, ar trebui să discutați cu un profesionist din domeniul sănătății, pentru că dacă avem anumite deficiențe de vitamine au anumite afecțiuni, este posibil să ne fie contraindicat să ținem această dietă.        

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Ce trebuie să faci ca să slăbești ca ea - DOVEZI ȘTIINȚIFICE                                                                                             

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel