Oana Bogdan, cu renunțarea la proprietatea privată, A DEMISIONAT din PLUS

Anca Murgoci / 23 oct 2019 / 11:36 Salveaza PDF Comentarii
Oana Bogdan
Oana Bogdan

Oana Bogdan a demisionat din PLUS.

Oana Bogdan a transmis o scrisoare către membrii Consiliului Național PLUS. Ea a spus că dorește să fie prezentă în Bruxelles, acolo unde conduce un birou de arhitectură, potrivit unui comunicat de presă. Oana Bogdan a fost membru în Biroul Național PLUS.

Proiect de reînnoire a Europei

 

"Oana Bogdan, membru în Biroul Național PLUS, și-a dat demisia din partid. După cum chiar ea a explicat într-o scrisoare adresată membrilor Consiliului Național, demisia ține de nevoia de a fi mult mai prezența la Bruxelles, unde Oana conduce un birou de arhitectură de succes. Ultimii trei ani, dedicați României, au ținut-o departe de conducerea firmei pe care a înființat-o. Faptul că, astăzi, Oana a ales să se implice mai mult în proiecte care țin de arhitectură nu înseamnă că ea a abandonat sau a întors spatele PLUS. Dimpotrivă. Oana și PLUS se vor regăsi cât de curând in proiectul de reînnoire a Europei", arată un comunicat emis, miercuri, de PLUS.

Celebră pentru renunțarea benevolă la proprietate și la viața de cuplu

 


Oana Bogdan s-a făcut remarcată după ce a vorbit despre renunţarea benevolă la proprietate și la viața de cuplu în favoarea traiului în grup.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27