Oamenii lui Igor Dodon au agresat jurnaliștii care le-au deconspirat întâlnirea / VIDEO

Oamenii lui Igor Dodon au agresat jurnaliștii care le-au deconspirat întâlnirea / Sursă foto: Facebook Nichita Turcan
Oamenii lui Igor Dodon au agresat jurnaliștii care le-au deconspirat întâlnirea / Sursă foto: Facebook Nichita Turcan

După ce niște jurnaliști au deconspirat o petrecere a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, membrii acestuia au început să îi agreseze pe reporteri.

Mai mulți deputați PSRM și lideri ai organizațiilor teritoriale s-au adunat astăzi „la frigărui, la iazul din satul Brăviceni, raionul Orhei, care ar aparține deputatului socialist, Mihai Paciu. La eveniment a participat președintele Parlamentului, Zinaida Greceanaia, dar și liderul PSRM, Igor Dodon, fapt confirmat de deputatul socialist Grigore Novac.

Deși merg în alegeri în bloc electoral cu comuniștii, deputații PSRM au preferat să se adune izolat de PCRM, „pentru a pune la punct strategia de campanie”. Cel puțin așa a afirmat deputatul PSRM – Grigore Novac. Desi se dorea a fi o intalnire discreta, in urma apariției jurnaliștilor mai multi reprezentanți ai PSRM au început a face postări cu reuniunea pe rețelele de socializare.

La solicitarea jurnaliștilor Deschide.md deputatul Mihai Paciu, proprietar al locației, a trecut la agresarea ziariștilor, chiar dacă Grigore Novac încerca să tempereze spiritele. Paciu îndemna și alte persoane prezente să bruscheze și să îmbrâncească jurnaliștii, numindu-i „proști făcuți cu degetul”.

Cu toate că Novac a asistat la acțiunile agresive ale colegului său Paciu în raport jurnaliștii, acesta refuza să recunoască că Paciu a avut un comportament violent față de ziariști.

Înainte de incident, jurnaliștii de la Deschide.md au surprins imagini cu drona de la „hostropățul socialist” de pe malul iazului. După ce au observat drona, deputații PSRM au renunțat la discreția ședinței și au plasat imagini de la reuniune pe rețelele de socializare, precizează Deschide.md.

Dodon, alianță cu Voronin pentru parlamentarele anticipate

Igor Dodon și Vladimir Voronin au semnat documentul oficial de creare a Blocului Electoral al PSRM și PCRM pentru participarea la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Anunțul a fost făcut de către președintele socialiștilor pe pagina sa de Facebook. 

"Consiliul Republican al PSRM a decis asupra necesității semnării acordului de creare a Blocului Electoral al Socialiștilor și Comuniștilor, ca împreună să învingem la alegeri și să asigurăm conducerea responsabilă a țări, să le oferim cetățenilor ordine și bunăstare", a scris Dodon (citește mai multe AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel