EXCLUSIV  O zonă din Sectorul 6 s-a transformat în Sahara. Oamenii s-au trezit cu mașinile pline de praf / foto

Locuitorii din zona Ajustorului (Sector 6) s-au trezit cu mașinile pline de praf.

Din cauza unor lucrări edilitare interminabile, zona Ajustorului (Sector 6) s-a transformat în... Deșerul Sahara, spun locuitorii blocurilor de acolo. Mașinile personale ar trebui spălate o dată pe zi. Sunt pline de praf, după cum puteți vedea în imagini. Locuitorii blocurilor de pe Ajustorului spun că praful ajunge și în apartamente, iar interiorul balcoanelor arată, aproape la fel, ca mașinile parcate în fața imobilelor. Oamenii ar vrea ca autoritățile să se ocupe de curățarea străzilor pentru că se tem pentru sănătatea lor, mai ales că sunt multe familii cu copii foarte mici.

Conform legii, în cazul efectuării unor lucrări edilitare în carosabil/pe trotuare, pe o stradă/un tronson de stradă pe care nu se întrerupe total circulaţia auto, operatorul de salubrizare este obligat să efectueze numai operaţiile de salubrizare manuală şi întreţinere, pe perioada când se efectuează aceste lucrări edilitare.

Locuitorii din zonă spun că ar vrea mai multă implicare din partea autorităților, în vederea reducerii riscului de îmbolnăvire a populaţiei ca urmare a acţiunii patogene a microorganismelor existente în praful stradal rezultat în urma lucrărilor edilitare.

Iată imaginile:

2. -imagine fara descriere- (masina-2_79197600.jpg)

3. -imagine fara descriere- (masina-3_87414500.jpg)

4. -imagine fara descriere- (masina-4_54384600.jpg)

5. -imagine fara descriere- (masina-5_67758000.jpg)

VEZI ȘI: Poștașii din România au expediat un pachet în Mongolia în loc de Mangalia - https://www.dcnews.ro/postasii-din-romania-au-expediat-un-pachet-in-mongolia-in-loc-de-mangalia_906022.html

6. -imagine fara descriere- (masina-6_78375800.jpg)

VEZI ȘI: Georgiana Năstase și Dragoș DADO ne-au spus câți bani fac din Tik Tok şi Youtube în România. Ce joburi aveau înainte de online / video - https://www.dcnews.ro/georgiana-nastase-si-dragos-dado-ne-au-spus-cati-bani-se-fac-din-tik-tok-si-youtube-in-romania-ce-joburi-aveau-inainte-de-online-video_905925.html

7. -imagine fara descriere- (masina-7_87260300.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel