O vârstnică iese din bloc numai pe geam, pe motiv că interfonul are un „cod al satanei“ / VIDEO

O vârstnică iese din bloc numai pe geam, pe motiv că interfonul are un „cod al satanei“  /  Sursă foto: Captură YouTube
O vârstnică iese din bloc numai pe geam, pe motiv că interfonul are un „cod al satanei“ / Sursă foto: Captură YouTube

De trei ani, de când accesul în clădire se face pe baza unui cod, o vârstnică din Ucraina iese din casă numai pe geamul blocului.

O vârstnică din Ucraina iese din bloc pe fereastră, cu scara, după ce la intrarea în bloc a fost instalat un interfon. De trei ani, de când accesul în bloc se face cu un cod, femeia fixează o scară la geamul ei de la parter, coboară pe ea și apoi o ascunde în spatele complexului. Vârstnica le-a mărturisit vecinilor că este convinsă că interfonul are un cod „al Satanei”.

Ea a refuzat cu tărie să plătească montarea interfonului, dar și să îl folosească, așa că, de câțiva ani, bunicuța iese din casă pe geam, scrie Realitatea

Cal filmat în casă, la o petrecere din Călărași

Un cal a fost filmat într-o încăpere alături de mai mulți bărbați care consumă alcool și ascultă muzică de petrecere. După ce imaginile au apărut în spațiul public, polițiștii i-au identificat pe bărbați și i-au amendat.

„Cu privire la imaginile apărute în mass media în care se observă un cal într-o încăpere alături de mai multe persoane care consumau alcool și ascultau muzică de petrecere, vă comunicăm următoarele: Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași s-au sesizat și au efectuat verificări cu privire la încălcarea normelor privind protecția animalelor și a respectării măsurilor de protecție impuse pe perioada stării de alertă”, a transmis IPJ Călărași.

Polițiștii i-au identificat pe bărbații care participau la petrecere. Este vorba de opt bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani din comuna Nana, județul Călărași.

Au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, în valoare de 21.500 de lei.

„Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni și nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbați în încercarea de a ridica calul pe umeri, menționăm că atât cabalina, cât și bărbatul, nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecției animalelor”, au mai anunțat polițiștii, potrivit Mediafax (vezi imaginea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel