Cal filmat în casă, la o petrecere din Călărași

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Un cal a fost filmat în casă, la o petrecere din Călărași. Polițiștii au dat amenzi.

Un cal a fost filmat într-o încăpere alături de mai mulți bărbați care consumă alcool și ascultă muzică de petrecere. După ce imaginile au apărut în spațiul public, polițiștii i-au identificat pe bărbați și i-au amendat.

„Cu privire la imaginile apărute în mass media în care se observă un cal într-o încăpere alături de mai multe persoane care consumau alcool și ascultau muzică de petrecere, vă comunicăm următoarele: Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași s-au sesizat și au efectuat verificări cu privire la încălcarea normelor privind protecția animalelor și a respectării măsurilor de protecție impuse pe perioada stării de alertă”, a transmis IPJ Călărași.

Polițiștii i-au identificat pe bărbații care participau la petrecere. Este vorba de opt bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani din comuna Nana, județul Călărași.

Au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, în valoare de 21.500 de lei.

„Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni și nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbați în încercarea de a ridica calul pe umeri, menționăm că atât cabalina, cât și bărbatul, nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecției animalelor”, au mai anunțat polițiștii, potrivit Mediafax.

2. -imagine fara descriere- (cal_filmat_casa_calarasi1_27279300.jpg)

Foto: Captură Antena3

VEZI ȘI: Trei cai „în călduri“ au făcut ravagii în centrul Vasluiului / VIDEO

Scene șocante au avut loc în primăvara acestui an, în Vaslui. Trei cai, un armăsar și două iepe, au făcut prăpăd în tot orașul, umblând dezlegați pe mai multe străzi. Aceștia ar fi fost scos la păscut undeva pe șesul de la intrare în Vaslui dinspre Rediu. Proprietarii au uitat, însă, să-și mai priponească animalele, iar acestea au luat la pas mai multe cartiere, distrugând tot ce le-a ieșit în cale. (Vezi VIDEO aici.)

VEZI ȘI: Lecție pentru oameni. Prietenia deosebită dintre un cățel și un cal / Imagini VIRALE

Un cățel și un mânz au legat o prietenie neobișnuită care a devenit virală pe rețelele de socializare.

Este vorba despre Jack și Toro, care se înțeleg foarte bine și au legat o prietenie care ar trebui să fie un exemplu pentru oameni. (Vezi VIDEO aici.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel