O rusoaică, de negăsit, după ce a sărit într-un lac înghețat. Copiii femeii erau acolo. "Mama, mama, nu!" - VIDEO

O rusoaică, de negăsit, după ce a sărit într-un lac înghețat. Copiii femeii erau acolo. "Mama, mama, nu!" / Foto: Captură video Youtube
O rusoaică, de negăsit, după ce a sărit într-un lac înghețat. Copiii femeii erau acolo. "Mama, mama, nu!" / Foto: Captură video Youtube

O femeie din Rusia este de negăsit după ce a sărit într-un lac înghețat.

O femeie de 40 de ani Rusia este de negăsit, după ce e a sărit într-un lac înghețat. Incidentul s-a întâmplat  în regiunea Leningrad, iar copiii și soțul femeii erau de față. Momentul în care aceasta sare în apa înghețată a fost filmat de un martor, scrie Vesti.ru.

În imaginile video, se vede cum femeia sare în lac, dar nu mai poate ieși afară. Aceasta ar fi fost luată de curenți, iar în zonă nu ar fi fost salvamari. Soțul ei a sărit imediat în apă pentru a o salva, dar nu a mai găsit-o. Pe filmare se aud și copiii femeii, speriați, care încep să țipe cu disperare: "Mama, mama, nu!". Toți cei prezenți sunt panicați și încearcă să găsească o modalitate de a o găsi pe femeie sub ape. Ulterior, la fața locului au intervenit și salvatorii. Aceștia au căutat-o pe femeie timp de câteva ore, dar fără rezultat.

O femeie își făcea SELFIE în timp ce mașina sa se scufundă în apele înghețate, în loc să fugă

Goana după selfie-uri a dus de multe ori la tragedii, dar unii oameni se pare că nu știu să învețe din greșelile altora. Este exemplul unei şoferiţe din Canada. Aceasta a ajuns cu mașina într-un râu înghețat și a început să-și facă poze în timp ce autoturismul se scufunda, în loc să fugă de acolo cât mai repede, scrie Daily Mail. Noroc cu trecătorii, care au reacționat imediat și s-au dus să o salveze. Oamenii au târât un caiac pentru a o salva de pe acoperișul mașinii care se scufunda în apă.

Femeia stătea pe capota mașinii sale galbene, în timp ce autoturismul se scufunda sub gheața râului Rideau, în suburbia Manotick, duminică după-amiază. Ea a fost fotografiată făcându-și selfie-uri în timp ce vehiculul s-a scufundat aproape în totalitate. Doar acoperișul mașinii se mai vedea în momentul în care a fost salvată. În videoclipurile postate pe rețelele de socializare, două persoane sunt văzute transportând un caiac albastru spre locul accidentului. Femeia urcă pe caiac și este scoasă în siguranță cu ajutorul unei frânghii legată de acesta. 

Un alt videoclip arată mașina mergând cu viteză pe râul înghețat, dar nu este clar dacă a fost intenționat sau dacă mașina pur și simplu derapa rapid pe gheață. După ce mașina s-a scufundat, femeia, foarte calmă, a așteptat pur și simplu să fie salvată. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel