O româncă i-ar fi ucis cu mașina pe copilul și soția amantului ei, în Austria

Fotografie creată de kat wilcox, de la Pexels
Fotografie creată de kat wilcox, de la Pexels

O româncă din Austria i-ar fi lovit intenționat cu mașina, mortal, pe copilul și soția amantului ei. 

O româncă de 37 de ani din Austria este cercetată după ce i-ar fi lovit intenționat cu mașina, ucigându-i, pe copilul și soția amantului ei, în vârstă de 5, respectiv 43 de ani. 

Totul s-a întâmplat sâmbătă, la ora 16:33, pe un drum liniştit, fără trafic și cu limită de viteză de 30 km/ oră din Villach, oraș din Carintia.

Mașina condusă cu viteză i-a lovit din plin pe femeia de 43 de ani și pe fiul ei, în vârstă de 5 ani. Din păcate, echipajele medicale sosite la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru victime, scrie krone.at, potrivit Digi24

Polițiștii au descoperit autoturismul care a provocat accidentul la marginea unei păduri, la circa 500 de metri de locul impactului. La volan nu era nimeni, dar urmele de sânge lăsate pe zăpadă i-au condus pe polițiști la româncă. Ea era grav rănită - avea mai multe tăieturi de cuțit pe care, probabil, și le-a provocat singură. Femeia a ajuns la spital și va fi audiată când starea i se va îmbunătăți. 

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că românca ar fi fost amanta soțului femeii ucise. Bărbatul le-ar fi părăsit pe amândouă. 

CITEȘTE ȘI: Româncă arestată în Spania. Avea opt mandate pe numele ei și folosea trei identități

VEZI ȘI: O bunică româncă și-ar fi ucis nepotul de 5 ani, în Anglia

Dramă într-o familie de români din Anglia. Singurul copil al cuplului, un băiețel, ar fi fost ucis chiar de bunica sa, o româncă de 49 de ani. 

David Mario L. a fost găsit cu răni grave pe 25 ianuarie, pe Poplar Road, în Earlsdon, Coventry. La scurt timp, el a fost declarat mort. La autopsie, s-a stabilit că băiețelul de cinci ani a murit în urma unei răni prin înjunghiere. 

La acel moment, David Mario L. se afla sub îngrijirea bunicii sale, Elena A., în vârstă de 49 de ani. Femeia a fost arestată, fiind suspectată de uciderea băiatului. Ea a fost reținută în temeiul Legii sănătății mintale, informează Daily Mail.

Potrivit prietenilor familiei, Elena A. avea în mod regulat grijă de băiețel, după grădiniță, timp în care părinții lui lucrau. 

Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel