O bunică româncă și-ar fi ucis nepotul de 5 ani, în Anglia

Fotografie creată de Allan Mas, de la Pexels
Fotografie creată de Allan Mas, de la Pexels

O româncă de 49 de ani este suspectată că și-ar fi ucis nepoțelul în vârstă de cinci ani. Băiatul a fost găsit cu răni grave și ulterior, declarat mort, în Anglia. 

Dramă într-o familie de români din Anglia. Singurul copil al cuplului, un băiețel, ar fi fost ucis chiar de bunica sa, o româncă de 49 de ani. 

David Mario L. a fost găsit cu răni grave pe 25 ianuarie, pe Poplar Road, în Earlsdon, Coventry. La scurt timp, el a fost declarat mort. La autopsie, s-a stabilit că băiețelul de cinci ani a murit în urma unei răni prin înjunghiere. 

La acel moment, David Mario L. se afla sub îngrijirea bunicii sale, Elena A., în vârstă de 49 de ani. Femeia a fost arestată, fiind suspectată de uciderea băiatului. Ea a fost reținută în temeiul Legii sănătății mintale, informează Daily Mail.

Potrivit prietenilor familiei, Elena A. avea în mod regulat grijă de băiețel, după grădiniță, timp în care părinții lui lucrau. 

În declarația emisă de poliția din West Midlands, părinții i-au adus un omagiu lui David Mario L.: "Fiul nostru a fost cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu, de când se trezea, până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră; este totul pentru noi doi."

"Am auzit țipete, strigăte, iar mama a dat năvală-n magazin spunând că băiatul ei a fost atacat. Urla: *copilul meu, copilul meu*, și spunea în mod repetat *chemați poliția*. Era într-o mare suferință, așa cum vă puteți imagina. A fost un coșmar. Nu știm dacă băiatul a fost scos din casă sau găsit în casă, este încă destul de confuz totul, dar mulți oameni spun că a fost înjunghiat, ceea ce e îngrozitor.", a povestit un rezident. 

Cercetările continuă, a precizat Ronan Tyrer, de la Poliția Coventry. 

VEZI ȘI: Răspunsul operatorului 112 pentru un băiat legat cu lanțul de bunicul său, un traficant de persoane

În vara lui 2020, un băiat de 15 ani din Brăila a sunat la 112 după ce bunicul l-a legat cu lanțul. „Nu există sechestrare, e bunicul, are grija ta, tu ești minor”, i-a spus operatorul de la 112 minorului, amenințându-l totodată cu amenda. 

Pe 24 august 2020, în jurul orei 22:40, un băiat de 15 ani a sunat la 112 și a cerut ajutorul, precizând că este sechestrat de bunicul său. Minorul a spus că este ținut legat cu un lanț de mai multe zile pentru că a fumat substanțe interzise.

Înregistrarea conversației dintre băiat și operatorul 112, cu o durată de 56 de secunde, a fost depusă la dosarul în care bunicul este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal. 

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel