O româncă de 20 de ani din Italia, dată dispărută, a fost găsită moartă

Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Imagine de Free-Photos de la Pixabay

O româncă în vârstă de 20 de ani, dată dispărută, a fost găsită moartă sub un copac, pe terasamentul din spatele aeroportului din Padova, Italia. 

Descoperire macabră pe terasamentul din spatele aeroportului din Padova. O româncă de 20 de ani, dată dispărută de câteva zile, a fost găsită moartă sub un copac. 

Trupul neînsuflețit al tinerei zăcea pe un drum de pământ, pe iarbă, sub un copac. Un bărbat care alerga prin zonă a observat cadavrul și a alertat autoritățile, transmite publicația Mattino Padova

Echipajele de prim-ajutor au intervenit la fața locului, dar nu s-a mai putut face nimic, fiind constatat decesul. 

În urma verificărilor, s-a constatat că tânăra de 20 de ani, de naționalitate română, era dată dispărută de părinți de pe data de 19 octombrie.

Pentru că în apropierea cadavrului s-au găsit niște sticle de metadonă, se ia în calcul o supradoză. Tânăra, dependentă de droguri, era sub tratament la Sert. Autopsia va avea loc în cursul săptămânii viitoare. 

Anchetatorii vor să afle cu cine a fost tânăra româncă în ultimele ore și unde a stat de marți până sâmbătă.

VEZI ȘI: DECIZIE în cazul româncei ucise în Italia de iubit, după ce i-a spus că este însărcinată

Antonio Borgia, un om de afaceri italian de 53 de ani, şi-a aflat condamnarea după ce a ucis cu bestialitate o româncă însărcinată, în 2019. Femeia rămăsese însărcinată cu el şi l-ar fi ameninţat că îl va spune soţiei, iar italianul susţine că urmărea să-l ruineze şi îi cerea bani în schimbul tăcerii. Tribunalul Palermo l-a condamnat pe Antonio Borgia la închisoare pe viaţă, scria recent realitatea.net.

Detalii din anchetă

Ana Maria Lăcrămioara s-a născut în România şi a fost adoptată de mică de o familie de italieni din localitatea Giardinello, provincia Palermo. Bărbatul este originar din localitatea Partinico, situată la circa 8 kilometri distanţă de Giardinello, avea o firmă de construcţii şi era căsătorit.

Cei doi începuseră o relaţie în anul 2018. Gestul criminal a intervenit după un an, atunci când femeia i-a spus că este însărcinată şi că copilul este al lui. Lăcrămioara i-ar fi cerut suma de 3.000 de euro, ameninţând totodată că-i va spune soţiei lui totul despre relaţia lor dacă nu-i va da banii. Afaceristul a ucis-o pentru a se asigura că nu-i va spune soţiei sale că i-a fost infidel. Filmul tragicului eveniment a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zona mai puțin populată unde cei doi au discutat, în mașină.

După crimă s-a oprit la un restaurant

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel