DECIZIE în cazul româncei ucise în Italia de iubit, după ce i-a spus că este însărcinată

DECIZIE în cazul româncei ucise în Italia de iubit, după ce i-a spus că este însărcinată / Foto: Pixabay
DECIZIE în cazul româncei ucise în Italia de iubit, după ce i-a spus că este însărcinată / Foto: Pixabay

S-a luat o decizie în cazul româncei ucisă de iubit după ce i-a spus că este însărcinată, în Italia.

Antonio Borgia, un om de afaceri italian de 53 de ani, şi-a aflat condamnarea după ce a ucis cu bestialitate o româncă însărcinată, în 2019. Femeia rămăsese însărcinată cu el şi l-ar fi ameninţat că îl va spune soţiei, iar italianul susţine că urmărea să-l ruineze şi îi cerea bani în schimbul tăcerii. Tribunalul Palermo l-a condamnat pe Antonio Borgia la închisoare pe viaţă, scrie Realitatea.net.

Detalii din anchetă

Ana Maria Lăcrămioara s-a născut în România şi a fost adoptată de mică de o familie de italieni din localitatea Giardinello, provincia Palermo. Bărbatul este originar din localitatea Partinico, situată la circa 8 kilometri distanţă de Giardinello, avea o firmă de construcţii şi era căsătorit.

Cei doi începuseră o relaţie în anul 2018. Gestul criminal a intervenit după un an, atunci când femeia i-a spus că este însărcinată şi că copilul este al lui. Lăcrămioara i-ar fi cerut suma de 3.000 de euro, ameninţând totodată că-i va spune soţiei lui totul despre relaţia lor dacă nu-i va da banii. Afaceristul a ucis-o pentru a se asigura că nu-i va spune soţiei sale că i-a fost infidel. Filmul tragicului eveniment a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zona mai puțin populată unde cei doi au discutat, în mașină.

După crimă s-a oprit la un restaurant

Bărbatul a înjunghiat-o în zona abdomenului și gâtului, iar apoi a luat un baston şi a izbit-o violent în cap. Trupul tinerei l-a aruncat într-o mlaştină.

După cumplita crimă, bărbatul s-a oprit în primul restaurant unde a comandat liniştit mâncare şi băutură, apoi s-a dus la frizer. Trupul româncei a fost găsit la scurt timp, iar criminalul a fost prins repede de polițiști, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. 

Italianul şi-a recunoscut repede faptele. A negat însă că ar fi avut vreo relaţie extraconjugală cu tânăra şi le-a spus anchetatorilor că femeia rămăsese însărcinată cu altcineva şi îl şantaja în încercarea de a obţine cât mai mulţi bani de la el.

VEZI ȘI: Româncă de 20 de ani, împușcată în cap de iubitul italian de 47 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel