O regulă din Liga 1, revoltă printre antrenori

CM 2018
CM 2018

Regula înjumătățirii punctelor înainte de playoff stârnește mari nemulțumiri în rândul oamenilor de fotbal. Bineînțeles, cei mai nemulțumiți sunt antrenorii sau conducătorii echipelor de pe primul loc, cărora le este luat avantajul din campionatul regulat. 

"Nu mi se pare corect actualul sistem de desfășurare a campionatului. Mie mi-ar plăcea să fie un sistem cu play-off și cu play-out, dar să rămână fiecare cu punctele lui. Așa da, așa ar fi normal, oriunde în lume. Dacă ai implementa ce e la noi acum într-o țară precum Anglia, Italia, Germania sau Spania, ar râde toată lumea. Cum, tu muncești, faci puncte și după aceea vin alții și ți le înjumătățesc? Nu mi se pare normal. 100% nu e normal. Dar, dacă așa s-a stabilit, respectăm, că n-avem ce face", a declarat Dan Petrescu, antrenorul liderului, conform gsp.ro.

Anul trecut și Gheorghe Hagi era nemulțumit de această regulă după ce Viitorul a încheiat campionatul pe locul 1. Din fericire pentru echipa sa, a reușit să obțină titlul de campionă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel