O pensiune din Tulcea s-a făcut scrum. 8 turiști au scăpat cu viață în ultima clipă

O pensiune din Tulcea s-a făcut scrum. 8 oameni au scăpat cu viață în ultima clipă
O pensiune din Tulcea s-a făcut scrum. 8 oameni au scăpat cu viață în ultima clipă

Opt persoane s-au autoevacuat, în noaptea de luni spre marţi, dintr-o casă de vacanţă din comuna Jurilovca, distrusă de un incendiu cauzat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta.

Incendiul a fost semnalat la ora 4,38, iar cinci persoane, printre care un copil, au fost transportate la spital.

'În urma evaluării medicale, s-a luat decizia transportării a cinci persoane la spital, o persoană a fost asistată medical la faţa locului, refuzând în final transportul la o unitate spitalicească, iar două nu au avut nevoie de asistenţă medicală. Din cele cinci persoane transportate la spital, patru erau adulţi care prezentau arsuri pe diferite suprafeţe ale corpului şi un copil care avea un atac de panică', a precizat inspectorul şef al ISU Delta, Dan Petrov.

Pentru stingerea incendiului, Detaşamentul de Pompieri Tulcea şi Staţia de Pompieri Babadag au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţimi, o autospecială pentru descarcerare şi două echipaje SMURD.

De asemenea, la faţa locului au ajuns în sprijin trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Pompierii au reuşit să salveze unui dintre cele trei corpuri ale imobilului. Cauza probabilă a incendiului care a fost stins în jurul orei 7,00 ar fi un scurtcircuit la instalaţia electrică.

CITEȘTE ȘI Localnicii greci, uimiți de pompierii români implicați în stingerea incendiilor devastatoare din Insula Evia: Sunt de pe altă planetă! / Foto UPDATE

Incendiu în curtea Mănăstirii Dumbrava. Intervenție de urgență

Un incendiu a izbucnit, joi seară, în curtea Mănăstirii Dumbrava din județul Alba. A ars un grajd din incinta mănăstirii pe o suprafață de 200 de metri pătrați.

Potrivit ISU Alba, pompierii din Aiud intervin, joi, 5 august, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea Mănăstirii Dumbrava. La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale.

La sosirea angajaților ISU, incendiul se manifesta generalizat la un grajd din curtea mănăstirii, fiind afectată o suprafață de 200 de metri pătrați. Pompierii au reușit localizarea incendiului și lucrează pentru stingerea acestuia.

Nu au fost înregistrate victime și nu există pericol de extindere.

Mehedinți: Incendiu cu degajări mari de fum la depozitul ecologic Halanga

Un incendiu a cuprins, tot joi seară, depozitul ecologic Halanga, din apropierea orașului Drobeta-Turnu Severin.

Flăcările s-ar fi extins de la un incendiu de vegetație din apropiere. Acestea au cuprins depozitul ecologic Halanga, situat în apropierea orașului Drobeta-Turnu Severin, notează Mediafax.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați, cu degajări mari de fum. La fața locului intervin pompierii din Mehedinți cu trei autospeciale, dar și ultilaje ale operatorului depozitului ecologic. Nu au fost înregistrate victime, potrivit autorităților din Mehedinți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel