O nuntă altfel: Iată o listă cu cele mai amuzante glume și jocuri pentru petrecerea ta

Sursa Foto Instagram Joyphotographers
Sursa Foto Instagram Joyphotographers

Sunt nunți și... ”wow ce nunți”. Pentru miri e cea mai frumoasă zi din viața lor. Pentru invitați poate fi o ocazie de a petrece uitând de noțiunea timpului sau, în cel mai rău caz, o obligație obositoare la care trebuie să ia parte răbdători până la oferitul ”darului”.

Aceste evenimente sunt emoționante și frumoase, dar și nesfârșite. Ceremonia durează mult în sine, iar banchetul este uneori la propriu epuizant, evident pentru miri, dar și pentru invitați.

Poate și din acest motiv, de multe ori, pentru a anima ziua, ne bazăm pe glume și jocuri de nuntă, activități amuzante care pot stârni hohote de râs și pot binedispune generoșii invitați.

Iată câteva idei care merită încercate.

Imită viața de zi cu zi cu mâinile ei și fața lui

Un joc inofensiv, dar foarte distractiv, care poate fi jucat cu ușurință. Mai întâi, ai nevoie de o cearșaf albă mare pe care trebuie să faci trei găuri: una pentru capul mirelui și celelalte două, la distanța potrivită, pentru brațe. Pentru a-l înfrumuseța, îl poți decora apoi cu un fel de silueta unei persoane, poate îmbrăcată într-un mod amuzant (ca bebeluș, ca om de afaceri sau așa ceva).

De asemenea, va fi util să luați câteva instrumente de utilizat. De exemplu, vă recomandăm o periuță de dinți și o pastă de dinți, spumă de ras, un aparat de ras fals, deodorant, o batistă, un pieptene, o pereche de ochelari de soare și alte articole similare.

Mirele va trebui sa-si bage capul în gaura din cearșaf. În schimb, mireasa va trebui să stea în spatele lui și să-și întindă brațele în găurile relative.

Astfel vom avea o personaj compus din fața lui și mâinile ei. În acel moment, un prieten îi va spune cuplului ce să facă, poate structurând comenzile într- un mod narativ. De exemplu, va începe prin a spune: ”Dimineața, mirele se trezește și merge la baie, gata să se pregătească pentru ziua respectivă. Mai întâi pune crema de ras și începe să se bărbierească”... etc.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de JoyPhotographers (@joyphotographers)

Jocul de pantofi

Este de fapt un joc care se bazează pe înțelegerea cuplului și pe cât de mult vor să arate din intimitatea lor.

Potrivit publicației Cinque, activitatea ar trebui să se desfășoare după primele toasturi, când alcoolul a început deja să distrugă unele inhibiții inițiale. Mirii trebuie însoțiți în centrul camerei și puși să stea pe două scaune sprijinite unul de celălalt de la spate. Astfel cei doi soți vor fi în permanență cu spatele unul la celălalt.

Conducătorul jocului se va prezenta apoi mirilor punându-le o serie de întrebări. De exemplu, el va întreba: ”Care este mai bun la gătit?” Sau: "Cine este mai cheltuitor?" Sau din nou: ”Cine va decide la ce se uită la televizor seara?”.... etc.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Duelul meselor

Denumește fiecare masă cu numele unei melodii celebre. Atunci când invitații aud melodia de la masa lor, trebuie să se ridice și să danseze. La sfârșitul serii mirii vor anunța masa căștigătoare.

Nunta cu poezie

Împărțiți cate un pix și o coală albă la fiecare masă, pe coala trebuie să fie scrise câteva cuvinte cât mai diferite și mai greu de folosit în aceeași propoziție. Cei de la masă vor fi pe parcursul serii provocați de către DJ să scrie un vers, o poezie, o urare, pentru miri cu acele cuvinte și să le citească pe parcursul serii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel