O nouă CRIMĂ șochează Anglia. O tânără profesoară, ucisă în timp ce se plimba singură pe o stradă din Londra

O nouă CRIMĂ șochează Anglia. Tânără, ucisă în timp ce se plimba singură pe o stradă din Londra / Foto: Pixabay
O nouă CRIMĂ șochează Anglia. Tânără, ucisă în timp ce se plimba singură pe o stradă din Londra / Foto: Pixabay

O tânără a fost ucisă în timp ce se plimba singură pe o stradă din Londra.

O nouă crimă zguduie capitala Marii Britanii. O tânăra de 28 de ani, din Londra, a fost ucisă când se plimba singură pe stradă, a anunţat Poliţia Metropolitană, transmite BBC. Ofițerii au anunțat că profesoara în vârstă de 28 de ani a fost atacată în timp ce se îndrepta spre barul The Depot din Kidbrooke Village, sud-estul Londrei, de la casa ei de pe Astell Road.

Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit de un trecător, a doua zi dimineața. Poliția a deschis o anchetă pentru crimă, iar un bărbat a fost arestat și eliberat ulterior, până la alte investigații suplimentare.

”Sabina nu a ajuns la pub şi se crede că a fost ucisă în timp ce se plimba prin parc.”, a precizat sursa citată.

”Credem că există şi alte persoane care ar putea avea informaţii care să ne ajute. Știm că pe bună dreptate comunitatea este șocată de această crimă,la fel ca și noi. Folosim toate resursele disponibile pentru a găsi persoana responsabilă.”, a declarat detectivul inspector Joe Garrity.

Violența asupra femeilor, o ”epidemie” naţională

La rândul său, primarul Londrei, Sadiq Khan, spune că violenţa împotriva femeilor este o ”epidemie” naţională.

”Avem o epidemie când vine vorba despre violenţă împotriva femeilor şi fetelor. Cred că noi, bărbaţii, trebuie să fim aliaţi când abordăm această chestiune.”, a precizat Sadiq Khan.

Mai multe organizații au pus prin oraș afișe care le sfătuiesc pe femei să stea în siguranță noaptea. Ele sunt îndemnate să meargă doar prin locuri aglomerate și bine iluminate. Totodată, londonezii sunt sfătuiți să ascundă bijuteriile atunci când merg pe stradă. 

CRIMĂ multiplă în UK. Doi copii și mama lor, înjunghiați în somn. Al treilea, ucis în timp ce încerca să scape

Moartea tinerei vine la doar câteva zile după o altă crimă șocantă produsă în Marea Britanie. Doi copii și mama lor au fost înjunghiați în somn, iar un al treilea copil, care a încercat să scape, a fost găsit mort în apropierea locuinței, potrivit The Sun.

Copiii de 11 și 13 ani au fost descoperiți fără viață în paturile lor. Lacey, în vârstă de 11 ani, și fratele său John, în vârstă de 13 ani, au fost descoperiți de polițiști în casa lor din Killamarsh, Derbys. Și mama lor, Terri Harris, în vârstă de 35 de ani, zăcea moartă lângă ei. Scena de groază nu se termină aici.

Prietena copiilor, Connie Gent, în vârstă de 11 ani, care venise să doarmă la ei, a fost descoperită, de asemenea, moartă în apropierea locuinței. Un localnic a povestit că a auzit țipete, sâmbătă, în jurul orei 20:00, din casa celor găsiți uciși, dar nimeni nu a chemat Poliția. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel