O moldoveancă suspectată de incendierea unui apartament, în Israel, susține că are implantat un cip care îi dă ordine

Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Imagine de Free-Photos de la Pixabay

O femeie din Republica Moldova, suspectată că a incendiat un apartament din Israel, a susținut în fața polițiștilor că are implantat un "cip" care îi dă ordine.

O femeie din Republica Moldova, în vârstă de 45 de ani, este bănuită că a incendiat un apartament, duminică, 3 octombrie, în orașul Beer Șeva din Israel. În apartamentul cu pricina locuiau o femeie de 90 de ani și îngrijitoarea acesteia. 

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în incendiu. Totuși, pompierii au remarcat, la fața locului, că îngrijitoarea de 45 de ani avea un comportament suspect. 

După ce a fost identificată, femeia a ajuns la audieri. Acolo, le-a spus autorităților israeliene că în corpul său este implantat un "cip", care îi ordonă să facă anumite lucruri, transmite safenews.md.

Moldoveanca a fost reținută și urmează să fie supusă unui control psihiatric.

Cercetările continuă.  

VEZI ȘI: Israelienii care nu fac doza 3 de vaccin Covid-19 pot pierde certificatul verde

Israelienii care nu fac doza booster pot pierde certificatul verde. Noile reguli îi obligă inclusiv pe cei vindecați de COVID să facă rapelul pentru a fi eligibili pentru green pass.

Potrivit unui nou set de reguli, israelienii care refuză doza a treia de vaccin își pierd green pass-ul, potrivit yidinfo.net, citat de Mediafax.

Deși neconfirmat pe moment de autoritățile din sănătate, începând cu 3 octombrie, cei care nu au făcut doza a treia de vaccin la șase luni după a doua doză nu vor mai avea certificat verde, necesar pentru a intra în anumite localuri și pentru a participa la anumite evenimente. Vor fi nevoiți să prezinte un test negativ la Covid.

De asemenea, noile reguli îi vor obliga pe cei care s-au vindecat de Covid să facă doza de rapel pentru a fi eligibili pentru green pass.

Cei cărora li se va retrage permisul verde săptămâna viitoare vor trebui să stea în carantină timp de cel puțin o săptămână dacă au fost în contact cu o persoană confirmată cu coronavirus.

Între timp, disputa premierului Bennett cu oficialii din domeniul sănătății continuă: „Respect foarte mult experții medicali și le apreciez munca, dar impunerea de noi restricții asupra cetățenilor israelieni nu este politica acestui guvern. În ciuda presiunilor, ne vom abține în această etapă de la noi restricții asupra populației". (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel