O mașină a luat FOC în Giurgiu. Șoferița încerca să iasă dintr-o zonă mlăștinoasă

O mașină a luat FOC în Giurgiu / Foto: Pixabay
O mașină a luat FOC în Giurgiu / Foto: Pixabay

O mașină a ars în totalitate, în Giurgiu. Șoferița încerca să iasă dintr-o zonă mlăștinoasă.

O femeie a rămas fără autoturismul pe care îl conducea după ce acesta a ars în totalitate duminică seara în localitatea Copaciu, judeţul Giurgiu, din cauza unui scurtcircuit electric, transmite Agerpres.

"În urmă cu puţin timp ISU Giurgiu a fost solicitat prin 112 să intervină în localitatea Copaciu, judeţul Giurgiu, după ce o femeie a anunţat că autoturismul pe care îl conducea pe un drum comunal din localitate a luat foc. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă", a declarat duminică presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Șoferița a rămas blocată cu mașina într-o zonă mlăștinoasă



Conducătoarea auto a relatat pompierilor că în timp ce se afla pe un drum comunal în apropierea pădurii, roţile maşinii au rămas blocate într-o zonă mlăştinoasă şi în momentul în care a încercat să iasă din acel loc, a simţit miros de fum, şi-a dat seama că există pericol de incendiu, a ieşit din maşină, iar în scurt timp, autoturismul a fost cuprins de flăcări.

Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului, dar maşina nu mai poate fi recuperată fiindcă a ars în totalitate. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

Acesta este al doilea autoturism care a luat foc duminică în judeţul Giurgiu, primul caz fiind înregistrat pe podul barajului de la Mihăileşti, în maşină aflându-se o familie cu doi copii minori care au reuşit să iasă la timp. 

Mașină în flăcări, pe o stradă intens circulată din Bistrița

La începutul acestei săptămâni, o mașină a luat foc pe o stradă aglomerată din municipiul Bistrița. Autoturismul a fost distrus aproape în totalitate. 

Un echipaj de pompieri a intervenit cu o autospecială cu apă cu spumă pentru a stinge flăcările. Cel mai probabil, un scurtcircuit electric a provocat incendiul. Din mașină au mai putut fi salvate doar cauciucurile și o parte din motor. În imaginile video se vede cum mașina cum mai mulți pompieri încearcă să stingă focul. Întreaga stradă este cuprinsă de fum. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Imaginile video le poți vedea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel