Mașină în flăcări, pe o stradă intens circulată din Bistrița - VIDEO

Mașină în flăcări, pe o stradă intens circulată din Bistrița / Foto: Pixabay
Mașină în flăcări, pe o stradă intens circulată din Bistrița / Foto: Pixabay

O mașină a luat foc pe o stradă aglomerată din municipiul Bistrița.

O mașină a luat foc pe o stradă aglomerată din municipiul Bistrița, transmite Realitatea Plus.  Autoturismul a fost distrus aproape în totalitate. 

Un echipaj de pompieri a intervenit cu o autospecială cu apă cu spumă pentru a stinge flăcările. Cel mai probabil, un scurtcircuit electric a provocat incendiul. Totuși, pentru a fi stabilită cauza exactă, experții continuă cercetările. Din mașină au mai putut fi salvate doar cauciucurile și o parte din motor. În imaginile video se vede cum mașina cum mai mulți pompieri încearcă să stingă focul. Întreaga stradă este cuprinsă de fum. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Mașina incendiată de la Arad

Reamintim cazul de la Arad, acolo unde afaceristul Ioan Crișan a murit după ce mașina în care se afla a luat foc, după o explozie. În autoturismul bărbatului ar fi fost pusă o bombă. Afaceristul nu a avut nicio șansă de supraviețuire, iar mașina în care se afla a fost făcută scrum. Tragedia s-a produs pe 29 mai, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, suspectând faptul că Ioan Crișan a murit în urma unui asasinat. Totuși, la mai aproape o lună de la incident, așa și nu a fost găsit un vinovat. Au fot audiate mai multe persoane, iar anchetatorii au luat în calcul mai multe piste, dar cazul rămâne încă nerezolvat.

VEZI ȘI: Asasinatul de la Arad. Ciocan, paralelă cu un caz similar în Ucraina

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad, potrivit Agerpres. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte. Ioan Crişan a adus într-un bazin termal şi câţiva crocodili, cu intenţia de a dezvolta pe viitor o fermă care să producă carne de crocodil, căutată în restaurantele din unele ţări vestice, unde exporta şi somn african.

VEZI ȘI: Caz Arad. Anchetatorii au o nouă PISTĂ. Unde se afla asasinul lui Ioan Crișan în timpul exploziei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel