SPP a anunțat dispariția lui Ninel Peia, candidat la prezidențiale

Prezidentiale
Prezidentiale

Jurnalista Ionela Arcanu, de la Realitatea Plus, a anunţat că un candidat la alegerile prezidenţiale din acest an este de negăsit de miercuri, 6 noiembrie. 

"Ninel Peia, unul dintre candidații la prezidențiale, este de negăsit. Potrivit unor surse, politia a fost sesizata de SPP ca Peia s-ar fi cazat aseara la un hotel din Cluj, iar azi nu mai era acolo. In plus, nu răspunde la telefon", a scris Ionela Arcanu pe Facebook. 

SPP a anunțat dispariția lui Ninel Peia. Trebuie să menționăm că protecția și paza candidatului nu este asigurată decât în timpul activităților electorale, nu este continuă, conform legii. Ninel Peia era la Cluj, în activități de campanie pentru alegerile prezidențiale. În timpul dedicat activității personale, nu beneficiază de protecția SPP, nefiind justificate cheltuieli pentru păzirea candidatului în hotel. 

"În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecţie şi pază doar pe perioada activităţilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopţii, la ora 1,17 minute', informează IPJ Cluj.

Dacă e o strategie electorală pentru a aduce în atenția publică numele candidatului Ninel Peia, în vederea câștigării notorietății în campanie, fugind din hotel, ar trebui să fie sancționat acest comportament. 

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel