O fostă polițistă și-a ucis cinci rude și iubitul pentru a încasa asigurările lor de viață

Imagine de Daniel Bone de la Pixabay
Imagine de Daniel Bone de la Pixabay

O fostă polițistă și-a ucis sora, o verișoară, trei nepoți și iubitul pentru a încasa asigurările lor de viață. Totul s-a întâmplat în Africa de Sud. 

O fostă polițistă sud-africană în vârstă de 46 de ani a fost găsită vinovată de uciderea a cinci rude și a iubitului ei. Verdicul va fi pronunțat luna viitoare. Nomia Ndlovu este acuzată că a aranjat sistematic să încaseze asigurările de viață și de înmormântare ale rudelor ei, iar apoi le-a ucis. 

Crimele au fost comise în perioada 2012 - 2018. Un bărbat pe care îl angajase să-i omoare o altă soră și pe cei cinci copii ai ei, în martie 2018, a demascat-o, scrie BBC.

Femeia a încercat să-și ucidă și mama, motiv pentru care a fost găsită vinovată și de tentativă de omor. De asemenea, și de fraudă la asigurări. Nomia Ndlovu a obținut aproximativ 80.000 de euro din asigurările de viață și de înmormântare. 

Prima victimă a fost verișoara ei - ea a fost ucisă în martie 2012. Ulterior, au murit sora, iubitul și trei nepoți. Fosta polițistă a angajat asasini pentru a comite crimele, în patru dintre cazuri. În 2013, și-a otrăvit și sugrumat sora. 

Fosta polițistă și-a susținut nevinovăția pe tot parcursul procesului și i-a acuzat pe cei peste 50 de martori de mărturie mincinoasă.

VEZI ȘI: Cel puțin 24 de cadavre au fost găsite în curtea unui fost polițist arestat pentru două crime

Cel puțin 24 de cadavre au fost găsite îngropate în curtea unui fost polițist arestat pentru două crime. Există suspiciuni că în cimitirul clandestin din El Salvador s-ar afla rămășițele a aproximativ 40 de persoane. 

Descoperirea a fost făcută după ce fostul ofițer Hugo Ernesto Osorio Chávez, în vârstă de 51 de ani, a fost reținut, la începutul acestei luni, pentru uciderea unei femei și a fiicei acesteia. El mai fusese anchetat anterior pentru infracțiuni sexuale și a recunoscut uciderea celor două, scrie Los Angeles Times.

Alți 9 foști ofițeri, foști soldați sau traficanți de persoane au fost arestați

La percheziția domiciliară, echipele criminalistice au găsit cel puțin șapte gropi care conțineau cadavre, unele din ele îngropate de cel puțin doi ani.

Alături de Hugo Ernesto Osorio Chávez au mai fost arestați nouă suspecți care i-ar fi fost complici.

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel