Cel puțin 24 de cadavre au fost găsite în curtea unui fost polițist arestat pentru două crime

Fotografie creată de kat wilcox de la Pexels
Fotografie creată de kat wilcox de la Pexels

Cel puțin 24 de cadavre au fost găsite îngropate în curtea unui fost polițist arestat pentru două crime. Există suspiciuni că în cimitirul clandestin din El Salvador s-ar afla rămășițele a aproximativ 40 de persoane. 

Rămășițele a cel puțin 24 de persoane au fost descoperite într-un cimitir clandestin din curtea unui fost polițist arestat în prezent pentru două crime. 

Există suspiciunea că aici s-ar afla în jur de 40 de cadavre, majoritatea femei. Exhumarea cadavrelor de pe proprietatea din Chalchuapa, în apropiere de capitala San Salvador, ar putea dura încă o lună, transmite The Guardian, care citează oficialii.

Descoperirea a fost făcută după ce fostul ofițer Hugo Ernesto Osorio Chávez, în vârstă de 51 de ani, a fost reținut, la începutul acestei luni, pentru uciderea unei femei și a fiicei acesteia. El mai fusese anchetat anterior pentru infracțiuni sexuale și a recunoscut uciderea celor două, scrie Los Angeles Times.

Alți 9 foști ofițeri, foști soldați sau traficanți de persoane au fost arestați

La percheziția domiciliară, echipele criminalistice au găsit cel puțin șapte gropi care conțineau cadavre, unele din ele îngropate de cel puțin doi ani.

Alături de Hugo Ernesto Osorio Chávez au mai fost arestați nouă suspecți care i-ar fi fost complici.

Potrivit celor spuse de Mauricio Arriaza Chicas, directorul poliției civile naționale din El Salvador, printre suspecți se numără foști ofițeri de poliție și foști soldați, dar și traficanți de persoane.

O româncă dispărută a fost găsită îngropată în curtea contabilei sale din Serbia

Presa din Serbia scrie că poliția anchetează uciderea unei românce de 53 de ani, găsită îngropată în curtea casei contabilei sale. 

Femeia, identificată drept M.H., a fost dată dispărută la 17 mai la Pancevo, lângă Belgrad, în Banatul Sârbesc, potrivit tabloidului sârb Večernje Novosti.

După două zile, trupul ei a fost descoperit în curtea din spatele casei contabilei sale. Descoperirea a venit ca urmare a faptului că, luni, victima le-a spus vecinilor de tarabă că merge la contabilă pentru a rezolva mai multe probleme. Ea nu a mai fost văzută de atunci. 

Contabila de 68 de ani, Bogdanka G., şi fiul ei, Bogdan M., de 46 de ani, au fost arestaţi şi sunt acuzaţi de uciderea româncei.

Mai multe despre acest subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel