O fetiţă a fost muşcată în zona capului de un câine într-un parc din Tulcea

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

O fetiţă a fost muşcată de un câine în zona capului într-un parc din Tulcea, chiar în timp ce stătea pe o bancă, împreună cu mama ei. 

Imediat după incident, proprietarul câinelui, din rasa Akita Inu, a încercat să fugă, însă martorii la eveniment l-au oprit imediat pe bărbatul în vârstă de 60 de ani. Victima patrupedului a fost transportată imediat la Spitalul Județean din Tulcea pentru îngrijiri de specialitate, scrie Antena3.ro.

Medicii, acuzaţi că au completat greşit fişa medicală

Pe lângă întâmplarea îngrozitoare pe care a relatat-o, aceasta îi acuză pe medici că au completat fișa medicală a fetei, fără să o consulte.

„Eram la plimbare cu cea mică, aceasta mânca o îngheţată şi ne oprim pe o bancă. Din depărtare vedem un individ ce plimba un câine ( rasa Akita),  se apropie şi fata vrea să coboare de pe bancă (având îngheţata în mână o opresc să mi-o dea), aceasta se întoarce cu spatele, moment în care câinele o muşcă de cap.

Reuşesc să scot copilul din gura javrei şi sunăm la poliţie şi salvare( copilul pierdea sânge). Domnul nepăsător încearcă să fugă cu câinele, însă lumea a reuşit să îl oprească. Între timp a venit şi poliţia, iar eu am plecat cu fata la spital, iar acolo suntem preluate de doamna doctor C. Ne întreabă cele întâmplate, asistentul se ocupă să cureţe rănile fetei, iar ea începe să scrie fară să se apropie de copil

La câteva minute intră o asistentă/ îngrijitoare, care îi şopteşte că fetiţă mea a fost muşcată de câinele doamnei doctor M. Probabil a venit să avertizeze în legătură cu ce mi trece în fişă.

Mă întorc la spital unde ne este refuzat controlul sau completarea fişei cu plăgile observate de mine. În concluzie la noi animalele sunt mai protejate ca oamenii şi trăim în acelaşi rahat până la gât, în care pilele şi funcţiile vorbesc şi fac legea", a povestit mama fetiţei pe Facebook.

Proprietarul câinelui s-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare corporală transmite IPJ Tulcea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel