O femeie din Marea Britanie, șocată după ce a născut gemeni cu nuanțe de piele complet diferite. Care este explicația - Foto în articol

O femeie din Marea Britanie, șocată după ce a născut gemeni cu nuanțe de piele complet diferite. Care este explicația / Foto: Pixabay, de congerdesign
O femeie din Marea Britanie, șocată după ce a născut gemeni cu nuanțe de piele complet diferite. Care este explicația / Foto: Pixabay, de congerdesign

O femeie din Marea Britanie a rămas șocată după ce a născut gemeni cu nuanțe de piele complet diferite.

O mamă a rămas uluită după ce a născut gemeni cu nuanțe de piele complet diferite, scrie Daily Mail. Chantelle Broughton, în vârstă de 29 de ani, a susținut că este întrebată în mod regulat dacă copiii, Ayon și Azirah, chiar sunt ai ei, după ce i-a născut în luna aprilie.

După ce fiul ei Ayon a fost născut la Spitalul din Nottingham City, cu piele deschisă și ochi verzi, Chantelle a fost șocată să-și nască apoi fiica, pe Azirah, care avea un ten mult mai închis și ochi căprui.

De ce gemenii au nuanțe de piele complet diferite

Chantelle spune că deși are pielea albă, ea este de rasă mixtă, având un bunic matern nigerian, în timp ce tatăl Ashton, de 29 de ani, este jumătate jamaican, jumătate scoțian. Asta ar fi și explicația pentru faptul că gemenii ei sunt atât de diferiți.

Femeia, mamă a trei copiii, a dezvăluit că bebelușii nu arătau prea diferit unul față de celălalt la naștere, dar pe măsură ce săptămânile au trecut, tonul pielii lui Azirah a început să devină "din ce în ce mai închis".

"Sunt atât de bucuroasă că au ieșit așa cum sunt - propria noastră mică familie unică. Azirah era puțin mai întunecată la naștere, dar nu puteai să-ți dai seama. Acum, pe măsură ce săptămânile au trecut, ea a ajuns la punctul în care are nuanța tenului mai întunecată decât a tatălui ei. Prietenii și familia încă spun că nu le vine să creadă", a mărturisit femeia.

Unii oameni cred că bebelușii au tați diferiți

Femeia susține că gemenii în vârstă de patru luni au acum personalități "total opuse", dar par să se înțeleagă bine.

"Azirah este cu adevărat relaxată, în timp ce Ayon își dorește mult mai multă atenție. Întotdeauna vrea să fie legănat și bolborosește constant. Azirah nu face asta foarte des. Am observat că acum se holbează unul la altul și zâmbesc mai mult. Cred că vor rămâne așa. Cred că și părul lor va fi diferit. Azirah va avea părul des și creț, iar cel al lui Ayon va fi complet diferit. Poți simți deja diferența de textură", a mai spus aceasta.

Chantelle spune că gemenii atrag multă atenție când ies afară și a glumit că unii oamenii cred că au tați diferiți. Mama spune că până oamenii reacționează pozitiv la gemeni, multe "doamne în vârstă" spunându-i că gemenii sunt "frumoși".

Caz rar în lume: o mamă va naște două perechi de gemeni identici

Mama care va naște două perechi de gemeni identici se numește Ashley Ness și provine din Massachusetts. Ea mai are o fiică de opt ani acasă, dintr-o relație anterioară, și trei băieți care provin de la actualul ei partener, toți cu vârste cuprinse între 7 și 24 de ani, scrie New York Post. Femeia a recunoscut că a fost copleșită de emoții când a aflat că este însărcinată. O undă de șoc și mai puternică a fost când a aflat că va naște patru copii deodată. Două seturi de gemeni – doi băieți și două fete. „Mă uitam la medicul meu și, văzând că scrie AB, am întrebat-o: Ce, stai așa, o să am gemeni?!”

„Um, draga mea, o să naști patru copii”, a declarat Asheley pentru Boston.com, precizând totodată că „era gata să leșine”. Șansele ca o femeie să nască natural cvadrupleți sunt foarte mici, una din 700.000 sau una dintr-un milion. Pe de altă parte, doar o mamă din 70 de milioane de mame naște două seturi de gemeni identici, iar printre ea se numără și Ashley. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel