O femeie condamnată la moarte pentru crime a murit după ce s-a înnecat cu mâncare

O femeie condamnată la moarte pentru crime a murit după ce s-a înnecat cu mâncare / Foto: Pixabay, de Ichigo121212
O femeie condamnată la moarte pentru crime a murit după ce s-a înnecat cu mâncare / Foto: Pixabay, de Ichigo121212

O femeie condamnată la moarte a decedat înecându-se cu mâncare.

Miyuki Ueta, japoneză condamnată la moarte pentru două crime, a încetat din viaţă, sâmbătă seară, înecându-se cu mâncare, relatează The Japan Times, potrivit Ziarul de Iași.

Ueta, în vârstă de 49 de ani, fostă angajată a unui bar, a murit la centru de detenţie din Hiroshima. Ea s-a înecat cu mâncare aproximativ la ora locală 16.20 şi şi-a pierdut cunoştinţa. Angajaţii de la centrul de detenţie au încercat să înlăture bucata de mâncare care îi bloca femeii căile respiratorii şi au luat şi alte măsuri, însă la ora 18.55, la spital, s-a declarat decesul.

Femeia, condamnată la moarte pentru că a ucis doi bărbați

Femeia era sub tratament pentru mai multe boli. Ea a ajuns la spital şi marţi, după ce s-a prăbuşit în timp ce mânca.

Miyuki Uefa a fost condamnată la moarte pentru că a ucis doi bărbaţi în aprilie şi în octombrie 2009. În aprilie 2009, ea l-a adormit pe Kazumi Yabe (47 de ani), şofer de camion, folosind somnifere şi l-a înecat în mare. În octombrie 2009, l-a omorât pe Hideki Maruyama (57 de ani), proprietarul unui magazin, de asemenea adormindu-l şi apoi înecându-l într-un râu. Ea le datora bani celor două victime.

Caz similar și în Marea Britanie

Un caz similar s-a întâmplat și în Marea Britanie, în anul 2020. Un profesor de matematică, care a abuzat sexual cinci elevi, a murit înecat cu micul dejun. John McKno, un bărbat în vârstă de 74 de ani, se afla în spatele gratiilor din 2016. El abuzase cinci elevi din internatele şcolare Suffolk, Devon și Worcestershire între anii 1970 și 1980. Patru dintre minori aveau sub 16 ani, iar unul dintre ei avea chiar sub 14 ani. Copiii au mărturisit atunci că trăiau cu teamă din cauza pedofilului, iar noaptea nu puteau dormi de frică că bărbatul va veni. Fostul profesor a lucrat la trei școli din Devon, Tenbury Wells și Ipswich, care s-au închis de atunci. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel