O femeie ar fi fost violată într-o gară din Iași

O femeie ar fi fost violată într-o gară din Iași / Foto: Pixabay, de Armin Forster
O femeie ar fi fost violată într-o gară din Iași / Foto: Pixabay, de Armin Forster

O femeie ar fi fost violată într-o gară din Iași.

O femeie în vârstă de 81 de ani ar fi fost violată în gara din Răducăneni, județul Iași, de un tânăr de 21 de ani. Aceasta a reclamat joi fapta la poliţie şi a fost trimisă de anchetatori la IML pentru un consult medico-legal. Poliţiştii au deschis dosar penal în cauză şi fac cercetări pentru a află împrejurările faptei, scrie Ziarul de Iași.

Totuși, ulterior, femeia ar fi renunțat să facă o plângere la poliție. Deocamdată nu se știe de ce vârstnica s-a răzgândit să îl mai denunțe pe tânăr. Acesta este în libertate, iar oamenii legii continuă ancheta.

O femeie ar fi fost violată în avion, în timpul unui zbor de noapte, când ceilalți pasageri dormeau

O femeie care a călătorit cu un zbor transatlantic SUA-Marea Britanie susține că a fost violată de un alt călător, chiar pe scaun. Bărbatul, care este tot cetățean britanic, a fost reținut la aterizare. Presupusa victimă a spus că a fost agresată noaptea, în timp ce ceilalți călători dormeau, scrie Sky News.

La aterizare, suspectul a fost preluat de poliție, iar criminaliștii au cercetat zona din avion unde ar fi avut loc presupusul viol. Bărbatul a fost reținut, dar eliberat apoi în așteptarea procesului, arată sursa citată. Cei doi oameni se pare că nu se cunoșteau, dar au fost văzuți vorbind și bând la barul din lounge-ul cabinei în timpul zborului.

Poliția Metropolitană a declarat: „Ofițerii au întâlnit aeronava la sosire și au arestat un bărbat de 40 de ani, fiind suspectat de viol. Acesta a fost eliberat sub anchetă. Reclamanta, o femeie de 40 de ani, este susținută de ofițeri specialiști, iar anchetele sunt în desfășurare”. Vezi mai mult AICI.

Tentativă de VIOL într-un mall din Capitală. Martoră a incidentului: Putea să o OMOARE. A strâns-o de gât

Reamintim că anul trecut, în luna ianuarie, un bărbat ar fi încercat să violeze o femeie într-un mall din Capitală. 

"Femeia a intrat în toaletă și a lăsat ușa deschisă. El a urmărit-o și a intrat peste ea. Femeia speriată a început să țipe. El a strâns-o de gât, era neagră toată. Putea să o omoare dacă nu era colega mea să intervină. Avea și un cuțit. El a mai fost prins în urmă cu câteva zile că încerca să fure dintr-un magazin. Colega mea s-a speriat, intri să faci curățenie și îți dă din cap.", a povestit o angajată a mall-ului pentru România Tv. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel