O femeie a turnat benzină pe ea și amenință că își dă foc într-o piață din Târgoviște

Foto:pixabay.com
Foto:pixabay.com

Gest extrem al unei femei în Piața 1 Mai dinTârgoviște. Aceasta și-a turnat benzină pe ea și amenința cu bricheta în mână că își dă foc. 

O femeie care folosea un spațiu comercial în Piața 1 Mai din Târgoviște a turnat benzină pe ea, s-a închis în magazin și a început să amenințe că își dă foc. Gestul extrem al femeii vine din nemulțumirea că primăria dorea demolarea construcției. 

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște s-au deplasat în Piața 1 Mai și au intervenit  pentru a împiedica producerea oricărui eveniment negativ ca urmare a unei sesizări referitoare la faptul ca o femeie amenință cu autoincendierea pe fondul unei nemulțumiri în ceea ce privește decizia primăriei de a demola o construcție cu destinația de spațiu comercial pe care acesta îl folosește”, se arată într-un comunicat de presă. 

Ca urmare a activităților desfășurate, femeia a fost convinsă sa renunțe la intenția de autoincendiere, iar la acest moment avocații acesteia și reprezentanți din cadrul primăriei negociează soluționarea pe calea amiabila a diferendului, urmând să se încheie acte administrative în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel