O femeie a supraviețuit, incredibil, după 17 zile sub molozul din Bangladesh

supravietuitoare bangladesh
supravietuitoare bangladesh

Salvatorii au scos o femeie de sub dărâmăturile fabricii de textile din Bangladesh la 17 zile de la accidentul care a omorât peste 1.000 de persoane, scrie The Independent.

[caption id="attachment_315046" align="alignleft" width="620"] Foto: The Times[/caption]

Oficialii armatei le-au cerut muncitorilor să înceteze căutările pentru a scoate o femeie de sub rămășițele construcției dărâmate pe 24 aprilie. Mulțimea a aclamat eliberarea femeii de sub zidurile căzute, supraviețuitoarea fiind transportată imediat la spital.

Soldații au spus că numele femeii este Reshma și au descris-o ca fiind într-o formă bună, chiar și după calvarul prin care a trecut.

Cel mai probabil ea a fost prinsă într-o cameră făcută pentru rugăciuni.

Abdur Razzak, un ofițer ce face parte din departamentul care a găsit femeia, a declarat că Reshma este bine și poate chiar să meargă pe picioarele sale.

O parte a mulțimii adunate la locul fostei fabrici i-a mulțumit lui Allah pentru modul miraculos în care a supraviețuit femeia.

Muncitorii au început căutările printre dărâmături pe 24 aprilie, salvând până în acest moment peste 2.500 de oameni. Cu toate astea, bilanțul deceselor a crescut în fiecare zi, autoritățile confirmând moartea a 1,038 de persoane după dezastrul de la confecția  ce aproviziona unii dintre cei mai mari retaileri din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel