O femeie a fost atacată cu un ciocan pentru un Audi A1

Blythe a fost atacată cu un ciocan pentru a îi fura mașina
Blythe a fost atacată cu un ciocan pentru a îi fura mașina

O tânără a fost atacată de doi indivizi pentru a îi fura mașina, un Audi A1. Fata ieșea dintr-o sală de sport, transmite The Sun.

Poliția din West Midlands, zonă care cuprinde zona metropolitană a orașului Birmingham a deschis o anchetă pentru jaf armat după ce o tânără a fost atacată de doi indivizi când ieșea dintr-o sală de sport, marți seară, în jurul orelor 20.00. Indivizii au lovit-o cu un ciocan în cap și peste față pentru a putea pune mâna pe un Audi A1.

Blythe a postat imaginile șocante pe Facebook, adăugând: "Noaptea trecută, în jurul orei 8pm, în timp ce părăsesc sala de sport, am fost atacată de doi bărbați cu ciocane de dragul unui Audi A1. Doamnelor și domnilor vă rog să fiți foarte vigilenți atunci când intrați în mașinile dvs. după lăsarea întunericului. Ia-ți puțin timp pentru a-ți verifica zona înconjurătoare și pentru a studia oamenii din jurul tău. Stai în siguranță, nu știi niciodată ce este la colț!"

Imaginile o arată Blythe cu o pată de sânge pe față, sânge care se scurge pe piept și leziuni la ochi.

Purtătorul de cuvânt al poliției din West Midlands a declarat: "Poliția investighează un jaf care a avut loc pe Coventry Road, în zona Sheldon din Birmingham, imediat după ora 19.30, marți (19 martie). "Un negru Audi A1 a fost furat după ce o femeie a fost atacată cu un ciocan. Ea a fost dusă la spital cu leziuni la cap și la ochi, nu se crede că viața ei a fost pusă în pericol", a spus poliția.

Drumul către recuperare


Prietenii au deschis o strângere de fonduri pentru ca fata să își poată reveni întrucât nu este aptă de muncă în acest moment. Ținta acestei colecte este de 1.000 de lire sterline. "Această săracă fată nu mai vrea să mai conducă sau să părăsească casa. Vă rog să o ajutați cu o donație, astfel încât această tânără să poată continua, căci în acest moment nu poate lucra, și nu din vina ei".

Fotografiile au fost partajate de peste 17.000 de ori iar mulți oameni și-au arătat indignarea față de acest eveniment.

Vezi și: Copii înarmați cu un cuțit. Sunt cu sutele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel