O familie din Germania are 444 de brazi împodobiţi, şi niciunul nu seamănă cu altul

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

O familie din Germania a decorat 444 de brazi de Crăciun în propria casă, şi niciunul nu seamănă cu altul. 

Thomas şi Susanne Jeromin şi-au umplut casa de brazi de Crăciun, stabilind un nou recor mondial. Aceştia au brazi, instalaţii luminoase, dar şi peste 16.000 de globuri, potrivit wibw.com (TOT AICI PUTEŢI VEDEA ŞI VIDEO)

Cuplul a petrecut 8 săptămâni pentru a împodobi brazii. "Doar în dormitor nu am pus brazi, pentru că este locul n care ne retragem când ne săturăm de Crăciun", a declarat Susanne Jeromin pentru sursa citată. 

Orașul spaniol Sevilla se mândrește cu cel mai înalt brad de Crăciun din Europa, transmite Pro Tv. Acesta este realizat în totalitate din beculeţe LED.

Pomul festiv are 40 de metri înălțime și 14 metri, în diametru, şi a fost inauagurat cu mare fast. Până pe 5 ianuarie poate fi admirat în piaţa centrală a oraşului Sevilla. În fiecare seară, uriaşul brad de Crăciun va fi pus în valoare cu un spectacol de lumini şi muzică.

VEZI ŞI Târguri de Crăciun deschise în Europa, în ciuda tulpinii Omicron. Patru destinaţii de vis în pandemie

Primul „brad” împotriva COVID-19! E făcut din 19.000 doze Pfizer și Moderna și se află la Palatul Copiilor

A fost împodobit primul „brad” împotriva Covid-19. „Bradul” a fost făcut din 19.000 doze de vaccin folosite.

„Primul “brad” împotriva COVID-19! Spiritul Sărbătorilor este prezent și la Centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor! După sute de ore de muncă, “Bradul” de Crăciun de la Palatul Copiilor este gata și pregătit să fie vizitat în număr cât mai mare. Este un brad altfel, pro sănătate și pro viață, fiind utilizate peste 19.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19.

VEZI ŞI Orașul din România în care a fost instalat un brad de Crăciun atât de mare, încât mașinile nu mai au pe unde să treacă

“Bradul” are o înălțime de 3 m, o anvergură de 2.2 m și este realizat din doze Pfizer și Moderna. Cutiile de cadouri și căsuța sunt realizate din doze Johnson&Johnson. Meritul este al personalului din centru și al tuturor celor care au ales să se vaccineze împotriva COVID-19, cea mai la îndemână soluție de protecție. Inimosul personal al centrului vă urează Sărbători Fericite!”, a transmis pagina RO VACCINARE.  VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel