Orașul din România în care a fost instalat un brad de Crăciun atât de mare, încât mașinile nu mai au pe unde să treacă

Orașul din România în care a fost instalat un brad de Crăciun atât de mare, încât mașinile nu mai au pe unde să treacă / Foto: Vrancea24
Orașul din România în care a fost instalat un brad de Crăciun atât de mare, încât mașinile nu mai au pe unde să treacă / Foto: Vrancea24

Într-un oraș din România a fost instalat un brad de Crăciun atât de mare, încât mașinile nu mai au pe unde să treacă.

Primăria din Panciu a instalat în mijlocul unei intersecții din centrul orașului un brad atât de mare, încât mașinile abia mai au loc să treacă, din cauza crengilor, scrie Vrancea24. Problema era că pomul era atât de stufos încât încurca în trafic șoferii, nu numai din punct de vedere al vizibilității, ci pentru că mașinile treceau pur și simplu printre crengile sale. 

După ce au existat mai multe plângeri în acest sens, în cursul zilei de duminică, polițiștii au cerut firmei care a amplasat bradul să toaleteze pomul și au amendat-o. Firma a fost sancţionată potrivit Codului Rutier.

”Astfel, s-a stabilit faptul că o societate comercială a fost mandatată să achiziţioneze şi să monteze un brad într-un scuar din zona intersecţiei străzilor Nicolae Titulescu şi Ciprian Porumbescu, loc în care anual se instalează bradul de Crăciun. Din cauza dimensiunilor crengilor, circulaţia rutieră pe sensul de mers Panciu-Străoane era îngreunată, fiind solicitată prezenţa unei echipe a societăţii, care a toaletat bradul.”, a transmis IPJ Vrancea.

Mii de oameni s-au înghesuit în Bistrița, la concertul care a marcat debutul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă

Câteva mii de adulţi însoţiţi de copii s-au înghesuit, duminică seara, la concertul organizat de Primăria Bistriţa în debutul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă, la care au fost invitaţi Gaşca Zurli şi folkiştii Florin Săsărman şi Ducu Bertzi.

Cu câteva zile în urmă, primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc, anunţase, într-o conferinţă de presă, că nu va 'cenzura' participarea la evenimentele organizate de municipalitate în aer liber de certificatul verde, dar în cursul serii de sâmbătă administraţia locală a informat că intrarea în zona delimitată de lângă scenă se va face doar pe baza acestui document.

Perimetrul respectiv a fost marcat cu o simplă bandă, de-a lungul căreia au fost plasaţi poliţişti locali, iar prin anumite puncte de acces se făcea verificarea certificatelor digitale COVID. Nu a numărat, însă, nimeni câte persoane au intrat în zona delimitată, astfel că în imediata apropiere a scenei lumea s-a înghesuit ca la concertele organizate înainte de pandemie, iar imediat după banda despărţitoare s-au adunat de asemenea grupuri numeroase în care nu s-a păstrat distanţarea fizică. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel