O celebră prezentatoare a fost concediată pentru că nu a vrut să respecte regulile stilistice. Ce i-a fost impus

Sursă foto: Twitter (@CalgaryOccupy)
Sursă foto: Twitter (@CalgaryOccupy)

Vestea că Lisa LaFlamme, o celebră prezentatoare canadiană, a dipărut de la programul de știri pe care îl modera i-a șocat audiența.

Un videoclip de pe Twitter care a devenit viral în ultimele zile, a oferit o imgine de interior asupra carierei de moderator TV, Lisa LaFlamme relatând ce s-a întâmplat în momentul în care a refuzat să respecte regulile impuse de postul de televiziune la care lucra. LaFlamme a anunțat public că a fost concediată, după ce a refuzat să își mai vopsească părul așa cum îi recomandau stiliștii. Inițiativa a început în pandemie, iar cum s-a văzut nevoită să renunțe la locul de muncă pe care l-a iubit, deoarece conducerea nu era de acord cu atitudinea sa.

„Sunt încă șocată și întristată. La 58 de ani, încă credeam că voi avea mult mai mult timp să spun mai multe povești care ne influențează viața de zi cu zi”, a declarat prezentatoarea canadiană, Lisa LaFlamme, în videoclipul postat pe Twitter.

Lisa LaFlamme a devenit populară după ce a acoperit și a prezentat subiecte legate de dezastrele naturale petrecute în lume, fiind iubită de publicul canadian pentru energia ei. Chiar și foștii politicieni au criticat aspru decizia luată de postul de televiziune, transmite bzi. Fostul premier al Alberta, Rachel Notley, a spus despre Lisa LaFlamme că este „o voce uriașă în mass-media canadiană”, în timp ce fostul ministru al mediului, Catherine McKenna, s-a declarat îngrozită de tratamentul la care prezentatoarea TV a fost supusă.

O carieră de 35 de ani la postul care a concediat-o

LaFlamme, care a început să găzduiască spectacolul emblematic în 2011, a fost una dintre multele femei care au încetat să-și vopsească părul în timpul pandemiei și și-au permis culoarea naturală a părului să se arate. LaFlamme a numit decizia „eliberatoare” și le-a spus telespectatorilor că și-ar fi dorit să fi făcut decizia mai devreme, scrie The Guardian.

Dar joi, Globe and Mail a raportat că Michael Melling, un director executiv la CTV News, „a întrebat cine a aprobat decizia de a „lăsa părul Lisei să încarnească””. Melling și LaFlamme s-au ciocnit și pe probleme jurnalistice, înainte ca Melling să-i spună în cele din urmă lui LaFlamme că contractul ei se încheie, a raportat Globe and Mail.

LaFlamme a lucrat pentru CTV News în ultimii 35 de ani, raportând din zonele de conflict și locurile de dezastre naturale devastatoare. Ea a câștigat recent cea mai bună prezentare de știri la Canadian Screen Awards.

Kate Middleton, ”gafă”. Ochii curioșilor nu au putut să nu observe

Kate Middleton era îmbrăcată într-o ținută casual și avea o poșetă voluminoasă, ce părea umplută până la refuz cu diverse obiecte. Geanta, semnată Smythson, a mai fost purtată de Kate Middleton și cu alte ocazii, fiind estimată la aproximativ 645 de lire sterline.

Potrivit expertului în analiza membrilor Casei Regale Britanice, Angela Mollard, pe lângă laptop și un dosar, Kate Middleton ar mai fi avut și o trusă de machiaj și un pachet cu șervețele.

„Cred că a uitat să o închidă. Avea la ea laptopul și un dosar cu șină. De obicei, Kate poartă mereu la ea și o trusă de machiaj și șervețele pentru ten. Are trei copii acasă, deci, probabil, avea la ea și un pachet cu stafide și un baton cu cereale musli, nu credeți?”, le-a spus Mollard prezentatorilor emisiunii Morning Show, express.co.uk. Vezi imagini și citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel