O cântăreață cunoscută de la noi este însărcinată!

Adriana Vlad, vocea feminină de pe unul dintre albumele trupei BUG Mafia și parte a orchestrei emisiunii „Dansez pentru tine", a anunțat că familia ei se va mări cu încă un membru.

În luna iunie, Adriana Vlad s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, alături de familie și prietenii apropiați. Luna aceasta, Adriana le-a făcut o surpriză plăcută și neașteptată tuturor, anunțându-i că este însărcinată. Despre reacția celor apropiați, cântăreața a spus că aceștia au fost extrem de fericiți pentru ea, în special părinții acesteia.

„Părinții sunt în extaz! Mă bucură și mă încarcă și pe mine cu multă energie pozitivă. De abia așteaptă să-și cunoască nepoțelul sau nepoata! Încă nu știm ce va fi, am vrea să așteptăm până la naștere ca să știm cine va apărea în viața noastră. Toată lumea se bucură, iar noi, la rândul nostru, ne bucurăm să fim înconjurați de oameni atât de minunați", a declarat Adriana Vlad.

Adriana Vlad și-a anunțat prietenii de abia în a cincea lună de sarcină că așteaptă un copil, urmând să nască la sfârșitul lunii noiembrie. Despre sexul copilului, acesta încă nu se cunoaște, Adriana și soțul ei dorind să afle doar la naștere.

„Faptul că sunt însărcinată a fost una dintre cele mai minunate vești pe care am primit-o vreodată, amândoi ne-am dorit un copil. De aceea, ne dorim să fim surprinși în privința sexului. Cel mai important pentru noi este faptul că este un copil sănătos, iar sarcina decurge ușor", a mai spus Adriana Vlad.

Chiar dacă Adriana își dorește să fie luată pe neașteptate, aceasta a făcut totuși o listă cu posibile nume atât pentru băieți, cât și pentru fetițe, urmând să se hotărască în momentul în care copilul se va naște.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel