Nunta regală. Potenţial risc de securitate

Forţele de poliţie care asigură securitatea în zona în care vor avea loc ceremoniile prilejuite de căsătoria prinţului Harry cu Meghan Markle au identificat "un potenţial risc de securitate".

Forţele de poliţie care se ocupă de securitatea în zona în care vor avea loc ceremoniile prilejuite de nunta regală dintre prinţul Harry şi Meghan Markle le-au cerut oamenilor din public să nu arunce cu confeti pentru a celebra participarea lor la fericitul moment, relatează vineri Press Associtation. 

Poliţia din Thames Valley a precizat că tradiţia reprezintă "un potenţial risc de securitate", în timpul călătoriei cu caleaşca a prinţului Harry şi a lui Meghan Markle, dar şi o "problemă destul de mare pentru cei care se vor ocupa de curăţenie". 

"Vă rugăm să nu aruncaţi confeti sau orice alte obiecte în timpul zilei, în special în timpul procesiunii" înspre caleaşcă. "Reprezintă un potenţial risc de securitate şi o problemă destul de mare pentru cei care se vor ocupa de curăţenie. Sperăm că toată lumea se va bucura de această zi", a precizat poliţia. 

Mulţimile adunate în centrul Londrei au aruncat confeti în ziua nunţii ducelui cu ducesa de Cambridge, în 2011. 

La rândul lor, prinţul William şi prinţul Harry au aruncat cu confeti când tatăl lor Charles, prinţul de Wales, şi mama lor vitregă, ducesa de Cornwall, au părăsit castelul Windsor în 2005 în seara nunţii lor. 

De asemenea, fraţii au scris "Just married", "Prince and Duchess" şi "C+C (Charles + Camilla)" cu alb pe geamurile maşinii cu care au plecat. De asemenea, ei au agăţat într-o parte a automobilului baloane roşii, albe şi albastre şi baloane argintii în formă de inimă, în cealaltă parte. 

O operaţiune masivă a poliţiei este în curs la Windsor, un "cerc de oţel" înconjurând centrul oraşului pentru nunta din capela St George de sâmbătă. Se estimează că aproximativ 100.000 de persoane vor veni în comitatul Berkshire, în speranţa de a-i vedea măcar în treacăt pe mire şi mireasă. 

Aceasta este cea mai mare operaţiune de poliţie din istoria Poliţiei Thames Valley, notează Press Association.

Vezi şi: Nuntă regală. Ce rochie de mireasă va purta Meghan Markle

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel