Nuntă regală. Ce rochie de mireasă va purta Meghan Markle

Nunta Regala - foto: www.royal.uk
Nunta Regala - foto: www.royal.uk

Amalia Enache, invitată în cadrul emisiunii ''Adevăr sau provocare'' de pe Unica.ro, a vorbit despre ce rochie de mireasă crede că va purta Meghan Markle în ziua nunții.

Corespondent special ProTV la două dintre nunțile regale ale Europei, cea din 2004 dintre Prinţul Felipe al Spaniei şi Letizia Ortiz şi cea dintre Prinţul William şi Kate Middleton, din aprilie 2011, Amalia Enache a răspuns provocării Unica.ro și a vorbit despre rochia pe care o va purta Meghan Markle în ziua nunții cu Prințul Harry. 

(w670)

Vedeta de televiziune se așteaptă la o supriză din partea miresei și nu crede că va alege un designer britanic, așa cum toată lumea se așteaptă. „N-aş băga mâna în foc că va alege un designer britanic, aş paria pe o surpriză“, spune Amalia Enache pentru Unica.

Cele mai multe pariuri se fac în legătură cu rochia de mireasă purtată de Meghan Markle, iar printre posibilii creatori ai alegerii vestimentare se află casele Erdem, Burberry, Jenny Packham, Stella McCartney, Ralph&Russo, Giles Deacon.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel