Nunta Prințului Ernst-August Jr.

Prințul Ernst-August Jr. și logodnica sa, Ekaterina Malysheva, s-au căsătorit sâmbătă, 8 iulie, la Hanovra, Germania. 

Deși tatăl mirelui, Ernst August, nu a putut participa din cauza unei dispute financiare, regaliștii germani s-au cununat în fața a 600 de invitați în Market Church, precum și a mii de membri ai publicului, care s-au adunat în afară. Ceremonia a fost o fanfară, completată de o căruță uimitoare de mătase, diferite celebrări, costume tradiționale și participanți regali. Mireasa în vârstă de 31 de ani , Ekaterina, designer de modă din Londra, a fost fotografiată perfectă într-o rochie de dantelă Chantilly personalizată, cu broderii și detalii perlate realizate de designerul libanez, Sandra Mansour. 

Regalități din apropiere și de departe au călătorit pentru a-i vedea căsătorindu-se pe superba mireasa  si mirele de 33 de ani. Cuplul fericit a oficiat o nuntă civilă joi, 6 iulie, la Primăria din Hanovra, dar a dorit și o slujbă religioasă la sfârșit de săptămână, urmată de două recepții private: un prânz la istoricul Herrenhauser Gardens și o recepție de seară la Castelul Marienburg.

În ciuda faptului că mama vitregă a Prințului Ernst-August Jr., prințesa Caroline, a ales să nu participe la festivități, familia ei a făcut-o. Fiica de 17 ani a lui Caroline și sora vitregă a lui Ernst, Prințesa Alexandra din Hanovra, care a fost escortată de prietenul ei, a fost văzută în fața bisericii, ajutând la strângerea trenei lungi a rochiei de mireasă, informează HELLO!.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel