EXCLUSIV  Nunta lui George Simion. Imagini foto-video și informații de la fața locului: Kurtos Kalacs, celebrii cozonaci... secuiești, printre bunătățile pentru nuntași

Astăzi, are loc nunta liderului AUR George Simion. DCNews transmite cele mai importante informații de la fața locului.

UPDATE: Printre bunătățile de la nuntă se numără și faimoșii.... Kurtos Kalacs, cozonacii secuiești. Aceștia se vând cu 20 de lei bucata.

Vezi și:  VIDEO: Nunta lui George Simion. Ce nu s-a văzut la TV, imagini din culise

UDPATE: George Simion și Ilinca au ajuns. Slujba a început.

Vezi și: Bulai, despe nunta lui Simion: E jenant! Va fi contraproductiv pentru AUR, electoral vorbind

UPDATE: Cununia religioasă ar fi fost amânată pentru 30 de minute.

UPDATE: Mai este foarte puţin până ce cununia religioasă va începe. Între timp, oamenii se adună să îi vadă pe George Simion și Ilinca și își parchează mașinile direct pe câmp, între două lanuri de porumb.

DCNews va transmite, astăzi, cele mai importante momente de la nunta liderului AUR George Simion.

Rămâneți alături de noi!

Peste 10.000 de invitați 

Accesul celor peste 10.000 de invitați la nunta lui George Simion se va face ca la festival, pe bază de brățară. ”Cei care s-au înscris deja, vă rugăm să ridicați brățările până duminică pentru a vă ușura accesul în zona nunții noastre”, a scris, joi după-amiază, George Simion pe contul său de Facebook.

Pentru cei care nu au cu ce să ajungă la nunta sa, Simion a anunțat că pune la dispoziție autocare. 

”În momentul de față sunt aproximativ 10.000 de oameni care s-au înscris, din ce am vorbit cu organizatorii. Pentru că evenimentul este realizat de o echipă de organizatori profesioniști. E ca un festival în are liber. Este o curbă a înscrierii participanților. În primă fază vin cei foarte interesați, după se ponderează înscrierile. Iar undeva cu două săptămâni înainte, reîncepe o curbă ascendentă. Ne așteptăm pe la 15.000 – 20.000 de oameni, așa a fost gândit.

Festival cu mâncare gratis

Totul este dispus în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort. Evenimentele acolo vor avea loc. Lângă scenă și o zonă de servire a produselor alimentare. Nu își va cumpăra nimeni nimic. Toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor. Nu sunt foarte mari cheltuielile. Sau nu așa mari pe cât par. Nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin. Totul e gândit ca o petrecere câmpenească.

Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment. Iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați. Ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă” a spus, ieri, un consilier al lui George Simion, la RomâniaTV. 

Harta nunții lui George Simion.

Evenimentul va avea loc în comuna Măciuca, satul Oveselu, județul Vâlcea, unde peste 10.000 de invitați sunt așteptați să participe.

Pe lângă mâncarea care va fi din belșug, invitații vor avea ocazia să participe la ateliere meșteșugărești, să facă echitație și să zboare cu un balon cu aer cald. De asemenea, va exista și un loc special amenajat pentru copii.

După cum a afirmat George Simion, darul la nuntă este opțional, iar cei care vor alege să contribuie financiar, banii strânși vor merge pentru construcția unui spital mobil. Peste 2.000 de locuri de parcare vor fi puse la dispoziția invitaților care vor veni din toată țara.

Vezi AICI harta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel