VIDEO - Nuntă cu fast în Dolj. Primarul a ajuns cu elicopterul la petrecere. „Fu mișto!"

Primarul unei localități din Dolj a ajuns la o nuntă cu elicopterul.

Nuntă extravagantă într-o localitatea Caraula din judeţul Dolj. Nașul mirilor, adică chiar primarul comunei, a ajuns la petrecere cu elicopterul, transmite Realitatea Plus.

Edilul s-a urcat în aparatul de zbor din fața primăriei, iar călătoria a durat doar câteva minute. A fost suficient însă, ca oamenii să se adune grămadă, ca să nu piardă evenimentul.  De la mic la mare, toți au venit să vadă nunta anului. Elicopterul a aterizat pe un teren situat peste drum de Primărie.

„Mult-așteptatul și promisul elicopter ajunge la Caraula, unde are loc cea mai tare nuntă a anului. Surpriza s-a produs, așa cum am promis”, a anunțat, printr-un live pe Facebook primarul Titel Păun.

Primarul: Fu mișto! A fost ambiția lu’ finu’

Primarul a povestit că ideea a fost a mirilor şi că nu i-a putut refuza, pentru că le-ar fi stricat bucuria.

”Să nu pici, domn primar d’acolo dă sus”, i-a strigat o săteancă, mai în glumă, mai în serios.

”Ăsta să fie norocul meu, Mițo!”, a glumit naş-primarul Păun. 

„Barem dacă oi pica, să pic dă-mă dreacu”, şi-a făcut edilul curaj, în costum de gală şi papion.

Despre experienţa zborului deasupra comunei, Title Păun a declarat: „Fu mișto!  A fost ambiția lu’ finu’ ”. Un elicopter poate fi închiriat pentru aproximativ 1.000 de euro, ora de zbor.

Scandal în Bihor. Soțul unei primărițe, acuzat că a bătut un fost procuror

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Bihor, a ajuns plin de sânge şi cu răni grave la spital, după ce a fost bătut într-un magazin, transmite Realitatea Plus. Acesta ar fi un fost procuror.

Martorii prezenţi la întregul scandal îi aduc acuzații grave soţului primăriţei din localitatea Brusturi.  Potrivit acestora, victima ar fi susţinut-o pe primăriţă în campania electorală, în schimbul promisiunii că aceasta îl va angaja la primărie. Promisiunea nu ar fi fost onorată, iar de atunci bărbatul s-a întors împotriva edilului. Între cei doi ar fi început un conflict. În cele din urmă fostul procuror ar fi fost bătut de soțul edilului. Acesta a ajuns la spital cu mai multe răni pe corp şi cu capul spart. Până în prezent nu a fost depusă plângere penală în cauză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel