Nume pentru șefia știrilor TVR. Ce spune Stelian Tănase

Stelian Tănase
Stelian Tănase

După ce postul de la conducerea Știrilor TVR a rămas liber, Stelian Tănase caută un înlocuitor pentru Claudiu Lucaci.

Stelian Tănase spune că are 10-11 nume în analiză pentru preluarea conducerii interimare a Ştirilor, între care se numără Raluca Stroe Brumariu şi Anca Lăzărescu. 

Șeful TVR menționează că nu există o persoană favorită pentru preluarea conducerii Ştirilor TVR: "Nu e nimeni favorit şi va fi o decizie greu de luat. Farmaceutic, aşa va trebui socotit cine ar trebui să fie acolo".

Întrebat care sunt criteriile pe care le are în vedere în luarea acestei decizii, Stelian Tănase a spus că persoana care va prelua conducerea interimară a Ştirilor trebuie să fie din cadrul acestui departament şi să aibă vechime în TVR.

"Primul argument este vechimea la Ştiri. Să fie dinăuntrul departamentului. Deci nu vom aduce din afara televiziunii. Cel puţin ca interimar. Să fie dintre ei, dintre cei care lucrează deja acolo. Să fie o natură mai puţin, cum să zic eu, să se poată înţelege cu oamenii. Acolo au fost tot timpul conflicte, certuri. Au fost pe la uşa mea tot timpul cu memorii, cu frustrări. Şi aş vrea să fie pace acolo, să poată să lucreze mai în echipă. Cam la asta mă voi gândi. Deja mă gândesc, pentru că trebuie ca într-un timp previzibil să numesc pe cineva interimar. Postul se va ocupa prin concurs. Toate posturile din televiziune, vacante sau ocupate de interimari, se scot la concurs în perioada următoare", spune Stelian Tănase.

"E o listă lungă, cam 10-11 nume am în analiză. Am cerut deja dosarele lor, să văd CV-urile, cariera. Sunt multe nume. Trebuie să spun că pe lista respectivă sunt şi cele două doamne, dar mai sunt şi vreo şase domni, mai sunt încă trei doamne. E o listă lungă. Suntem abia la începutul stabilirii cuiva", conchide șeful TVR, scrie Pagina de Media.

VEZI ȘI: Claudiu Lucaci, abuz: "Am acționat în instanță decizia lui Stelian Tănase"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel