Nuami Dinescu: Cristina Stamate a plecat cum a trăit

Nuami-Dinescu
Nuami-Dinescu

Actrița Nuami Dinescu a transmis un mesaj după moartea Cristinei Stamate, care s-a stins din viață în această dimineață. 

”A plecat şi Cristina Stamate, aşa cum a trăit în ultimii ani, în linişte, discretă, fără să tulbure pe nimeni. Ne e greu să tot scriem de astea, greu de tot, dar lumea te va iubi mereu, Cristina dragă. O să te păstrăm în minte fericită, pe scena teatrului tău iubit” a scris Nuami Dinescu, pe Facebook.

[citeste si]

Ea a spus că Stela Popescu şi Cristina Stamate au fost iubite de public nu doar pentru că au fost talentate, ci şi pentru calitatea lor umană.

”Fetele acestea două, Stela şi Cristina, au fost iubite, foarte iubite. Nu doar pentru că au fost talentate de te făceau să râzi cu lacrimi şi totul părea mai uşor de dus, oamenii le-au iubit şi pentru calitatea lor umană, pentru că celebritatea nu le-a luat minţile, pentru că nu s-au uitat de sus la nimeni, pentru că nu au avut nicio clipă figurile pe care le vedem la tot pasul, pentru că nu întârziau niciodată la filmare sau în emisiuni, pentru că, indiferent de cât de greu le era, în clipa în care intrau pe scenă sau în emisiune străluceau, pentru că au fost bijuterii de fete. Aşa-mi vine să le zic, nişte fete bune, talentate, prietenoase... Cred că s-ar bucura să ştie că am învăţat de la ele profesionalismul, că am învăţat să apreciem concurenţa, pentru că te ţine în picioare, bucuria de o clipă care să te ţină puternică şi când nu ai bucurii, că am învăţat de la ele, că nu au trecut degeaba prin viaţa noastră şi ne-au lăsat ceva mai mult decât râsul de o clipă”, a completat Nuami Dinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel