Novak Djokovic - Roger Federer, finală de vis la US Open 2015

US OPEN 2015. Dacă în proba feminină principalele două favorite de la US Open 2015 au fost eliminate în semifinale, la masculin cei mai buni jucători ai planetei și-au respectat statutul și s-au calificat în ultimul act de la Flushing Meadows, pentru o finală de vis, așteptată de milioane de fani ai sportului alb.

Citește și: US OPEN 2015: Simona Halep a făcut haz de necaz după înfrângerea cu Flavia Pennetta

US OPEN 2015. Numărul 1 ATP, Novak Djokovic, şi Roger Federer, ocupantul locului 2 în lume, îşi vor disputa finala de la US Open 2015, programată duminică, pe Arena Arthur Ashe.

US OPEN 2015. Novak Djokovic şi-a asigurat primul biletul pentru ultimul act, după o partidă fără istoric împotriva lui Marin Cilic (campion en-titre şi cap de serie 9), încheiată în mai puţin de 90 de minute, scor 6-0, 6-1, 6-2. Liderul mondial s-a calificat în a şasea sa finală de la Flushing Meadows în ultimii nouă ani, potrivit prosport.ro.

US OPEN 2015. Roger Federer a completat distribuţia perfectă a unei finale așteptate de milioane de suporteri, câştigând de o manieră impresionantă duelul elvețian din penultimul act, al reverurilor cu o mână şi al jucătorilor care au mizat pe cartea atacului în marile victorii din 2015. Fostul lider mondial s-a impus în trei seturi în faţa lui Stan Wawrinka, locul 5 ATP, scor 6-4, 6-3, 6-1, după o oră și 34 de minute de joc.

Vezi și: US OPEN 2015: Interviu savuros cu Roberta Vinci, după ce a eliminat-o pe Serena Williams - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel