US OPEN 2015: Interviu savuros cu Roberta Vinci, după ce a eliminat-o pe Serena Williams - VIDEO

Roberta Vinci a făcut senzație la interviul acordat pe teren după ce a reușit surpriza anului în tenis și a eliminat-o în semifinalele de la US Open 2015 pe Serena Williams, scor 2-6, 6-4, 6-4.

Vezi și: Șocul anului în tenis: Serena Williams, eliminată de la US Open de numărul 43 WTA

Meciul dintre liderul mondial și italianca de pe locul 43 WTA a fost unul extrem de spectaculos, iar cele două jucătoare i-au ridicat în repetate rânduri în picioare pe spectatorii de pe Arena Arthur Ashe, cu punctele splendide reușite.

La fel de bun ca prestația de pe teren a fost și interviul acordat de Roberta Vinci la finalul partidei. A fost unul plin de emoție, dar a avut și numeroase momente amuzante.

"Pfffffff! E un moment incredibil, e ca un vis pentru mine, am învins-o pe Serena, sunt în finală! Nu-mi vine să cred ceea ce am reușit azi. E magnific. Îmi pare rău, oameni buni, dar asta este cea mai tare zi din cariera mea, cea mai tare zi din viața mea.

Nu mai am cuvinte. Am fost condusă, mi-am propus doar să joc, să nu mă gândesc că e Serena în fața mea. Am reușit!", a declarat Roberta Vinci în startul interviului, în aplauzele miilor de fani care au rămas să o asculte pe finalista de la US Open 2015.

Imediat, reporterul ESPN a întrebat, conform gsp.ro: "Atunci când te-ai trezit de dimineață te-a făcut ceva să crezi că acest moment este posibil?", iar răspunsul lui Vinci a produs hohote de râs în tribunele arenei: "Nu, clar nu!". Și a continuat, spre mirarea reporterului: "Clar nu. E adevărat! Nu m-am gândit că acest moment este posibil, ci doar că o să joc o semifinală la US Open, să mă bucur, dar atât. Nu mă gândeam că o să câștig cu Serena, clar nu!".

Citește și: US OPEN 2015: Simona Halep a făcut haz de necaz după înfrângerea cu Flavia Pennetta

Chestionată cum a făcut față presiunii din finalul partidei, Roberta Vinci a răspuns: "Ce am gândit atunci? Pune mingea în teren, nu gândi, pune mingea în teren și aleargă. Atât! Pune mingea în teren, nu te gândi la Serena, că e ea acolo, pune mingea și aleargă".

Dialogul a continuat. "Mai devreme ai spus că îți pare rău ...", a punctat jurnalistul.

"Da, să știți că îmi pare rău pentru Serena, pentru Grand Slam, pentru americani, pentru toți care așteptau trofeul ăsta. Dar azi este momentul meu. E cea mai tare zi pentru mine și sunt cea mai fericită. Grazie!"

Iată interviul VIDEO cu Roberta Vinci: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel