Noutăți din procesul lui Donald Trump. Ședința a fost anulată ”în condiții misterioase”, scrie presa americană

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Marele juriu federal a fost programat să se întrunească miercuri la Manhattan pentru a lua în considerare introducerea de acuzații penale împotriva lui Donald Trump pentru presupusele plăți făcute în timpul campaniei sale din 2016 pentru funcția de președinte al Statelor Unite.

Oamenii legii din New York s-au întâlnit luni pentru a discuta despre logistica unui potențial rechizitoriu împotriva lui Donald Trump. Între timp, Trump însuși le-a cerut susținătorilor săi să ”protesteze”, în cazul arestării sale.

Poliția NYPD și poliția Capitoliului din SUA au început imediat să ia măsuri de precauție în așteptarea potențialelor proteste. Ofițerii NYPD au fost instruiți să fie în uniformă și în așteptare pe tot parcursul zilei de marți, ziua în care Trump a prezis inițial că va fi arestat.

Citește și: Arestare Donald Trump. H.D. Hartmann: Acesta este delictul de care este acuzat. Nu mai poate ajunge la înţelegere, a pierdut deja un proces în civil

USCP a ridicat, de asemenea, baricade în puncte cheie din jurul Capitoliului SUA și solicită mai multă forță de muncă. Cu toate acestea, organizația a clarificat că nu este informată cu privire la nicio amenințare specifică și că acționează doar dintr-o abundență de precauție.

Miercuri, 22 martie, biroul procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, a ”anulat” ședința marelui juriu care era programată să aibă loc, deoarece fostul președinte Donald Trump se confruntă cu o posibilă inculpare penală pentru presupusele plăți făcute către starul de film pentru adulți, Stormy Daniels, în 2016, au declarat două surse pentru Fox News. Marii jurați au fost au fost puși ”în așteptare pentru mâine”, a declarat una dintre surse pentru Fox News.

Vezi și: Suspans în SUA. Va fi sau nu arestat Donald Trump? Niciun preşedinte american nu a fost pus sub acuzare până acum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel